Studievereniging MSV Santé is een ideale plek om in contact te komen met mede studenten, niet alleen binnen de studie maar ook hierbuiten. Zo neemt Santé deel aan verschillende activiteiten waarbij studenten van verschillende studies en verschillende plekken samenkomen. Daarnaast worden er binnen Santé zelf ook activiteiten georganiseerd waarbij andere steden worden ontdekt en ontmoetingen met nieuwe mensen plaatsvinden.

.

De Elfstedentocht

De Elfstedentocht is een activiteit georganiseerd door de activiteitencommissie van Santé. Ieder jaar wordt er een stad uitgekozen om het studentenleven daar te verkennen. Eerst wordt er geborreld met een studievereniging uit desbetreffende stad en vervolgens vindt er een leuk themafeest plaats. Na afloop wordt er ook overnacht in de stad zelf.

.

De Batavierenrace

De Batavierenrace is een landelijke activiteit die wordt georganiseerd door een brede organisatie uit Nijmegen en Twente. Het is s werelds grootste estafetterace, de totale afstand die in etappes wordt onderverdeeld, bedraagt 175 km. De race start in Nijmegen en eindigt in Enschede met het grootste studentenfeest van de Benelux. Onder leiding van de sportcommissie neemt MSV Santé hier elk jaar deel aan.

.

De Randwyckparty

De Randwyckparty is een feest dat georganiseerd wordt door alle studieverenigingen die zich bevinden op de Randwyck faculteit; MSV Pulse, Faculty Association Placebo, Study Association Helix, EUnitas, MSV Hera en natuurlijk MSV Santé. Het feest vindt twee keer per jaar plaats in de Lab in Maastricht en heeft altijd een leuk thema om naar te verkleden.

Pin It on Pinterest