Ga jij in Maastricht studeren? Dan is de INKOM, de introductieweek voor alle nieuwe studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool, niet te missen! Voorafgaand aan het nieuwe studiejaar ga je tijdens de INKOM het prachtige Maastricht verkennen, naar veel vette feesten door de hele stad, een cantus meemaken, aan sporttoernooien meedoen, workshops volgen, nog veel meer en om niet te vergeten: nieuwe mensen ontmoeten! Daar is de INKOM immers voor. Zo begin je je nieuwe studiejaar met een netwerk aan vrienden die je steeds meer gaat uitbreiden gedurende de leukste tijd van je leven.

 

Santé is ook erg actief tijdens de introductieweek en organiseert allerlei activiteiten om jouw INKOM nog leuker te maken! Tijdens de ‘Welcome to Maastricht-markt’ worden jullie warm verwelkomd met de enige, echte Santéstand vol posters, informatie en promotiemateriaal. Dit is een mooie gelegenheid om zoveel mogelijk telefoonnummers van de eerstejaars te verzamelen om één grote Whatsapp-groep aan te maken. Zo kun je goed in contact blijven met elkaar, uitnodigingen voor activiteiten ontvangen en om hulp vragen bij onduidelijkheden. De beroemde BBQ in een grote achtertuin waar vorig jaar maar liefst 80 eerstejaars op af kwamen, is met hapjes en drankjes altijd een groot succes om de avond mee te beginnen. Met de Santéers in blauwe t-shirts als herkenningspunt was het na de BBQ tijd om samen naar het MECC-feest te gaan en leuke avond/nacht te beleven.

 

Bij vragen over Gezondheidswetenschappen of over wat Santé eigenlijk doet kunnen de studenten ook terecht bij de Santé-balie tijdens de Facultaire Introductiedag. Gedurende de week groeit de groepsapp en is er veel onderling contact, waardoor er altijd wel gelegenheid is om samen drankjes te doen en chillavonden te houden.