Huidig Bestuur

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Contact:                                                     msvsante@maastrichtuniversity.nl   

Voorzitter:                                                msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl   

Vicevoorzitter:                                          msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Secretaris:                                                   msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl

Penningmeester:                                      msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl                      

Voorzitter: Bente Smidstra

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht   

Hola iedereen! Ik ben Mike van der Linden, 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Woerden. Na een online academisch jaar was het voor mij tijd om extra uitdaging te zoeken, vandaar dat ik heb gesolliciteerd voor een bestuursjaar binnen MSV Santé! Het komende jaar zal ik mij bezighouden met de functie van voorzitter en de portefeuille contact externe partijen en promotie. De grootste taak van de voorzitter is het behouden van het overzicht. Ik zal het komende jaar overzicht houden over de vereniging zelf, alle leden en het bestuur.

Elke week ben ik verantwoordelijk voor het maken van de agenda voor de bestuursvergadering en zal ik deze vergadering ook elke maandag leiden. Daarnaast ga ik het komende jaar MSV Santé vertegenwoordigen op verschillende overleggen waarbij meerdere verenigingen aanwezig zullen zijn. Bij deze overleggen is het mogelijk om zaken te bespreken die binnen de vereniging spelen. Als kers op de taart mag ik assisteren bij de bachelordiploma-uitreiking van de opleiding Gezondheidswetenschappen. Al met al zal ik het komende jaar veel gaan praten, maar gelukkig is dit hetgeen wat ik het allerliefst doe.

Bij mijn portefeuilletaken staat het onderhouden van sponsor- en samenwerkingscontracten centraal. Daarnaast mag ik mijn creativiteit loslaten voor berichten op social media zoals Instagram en Facebook. Het onderhouden van de social media doe ik gelukkig niet alleen, samen met het Social Media Subje zullen we het komende jaar MSV Santé goed promoten! Zoals je kan zien zal het komende jaar een lekker druk jaar worden, wat precies de uitdaging is die ik zocht. Als er na het lezen van dit stuk tekst nog vragen zijn, of je hebt gewoon zin in een gezellig gesprek, dan kun je mij altijd mailen of opzoeken! Ik heb enorm veel zin in het komende jaar en ik kijk uit naar al het plezier wat we met de vereniging gaan hebben!

 

Contact: msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl   

Vicevoorzitter: Chantal van Binsbergen

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hola allemaal! Ik ben Raoul Vandebeek, 22 lentes jong, geboren en getogen in Maastricht. Gedurende het bestuursjaar 2021-2022 zal ik de vicevoorzitter van MSV Santé zijn, daarnaast heb ik ook de portefeuille contact en overzicht commissies. Binnen Gezondheidswetenschappen volg ik de richting Geestelijke Gezondheidszorg. Momenteel zit ik echter in het derde jaar van Gezondheidswetenschappen, en ben ik bezig met een minor in preventie.

Na twee jaar actief te zijn binnen de Cheerscommissie van MSV Santé, wilde ik graag verder groeien op professioneel vlak. Tegelijkertijd wilde ik, na een jaar dat in het water is gevallen door corona, nog het onderste uit mijn studententijd halen. Nou, hier ben ik dus! Als vicevoorzitter zal ik samen Mike, de voorzitter, overzicht houden over de vereniging en over het bestuur. Ook zullen wij samen MSV Santé vertegenwoordigen op landelijke overleggen. Mijn portefeuille houdt in dat ik overzicht houd over de dertien vaste commissies binnen MSV Santé. Dat betekent dat ik veel contact heb met de commissievoorzitters, en erop let of zaken goed lopen. Dit is supertof aangezien ik altijd een smoesje heb om bij commissies aan te sluiten en gezellig mee te kletsen en vergaderen. Ik heb enorm veel zin in mijn bestuursjaar.

Met mijn portefeuille heb ik het privilege dat ik alle actieve leden leer kennen, en als er nu één ding is dat ik leuk vind, dan is het wel nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast heb ik enorm veel zin in alle activiteiten waar ik “helaas” verplicht aanwezig moet zijn zoals feestjes, sportactiviteiten, reizen en een gala. Oh ja, het gaat een mooi jaar worden! Mocht je vragen aan mij hebben, stuur mij gerust een mailtje. Voor studenten, kom vooral langs op de MSV Santé balie op de universiteit voor een koffietje of een praatje of allebei!

.

Contact: msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Secretaris: Rinne Driessen

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hoihoi, mijn naam is Stan, 19 jaar oud en ik kom uit een klein dorpje in de buurt van Enschede genaamd Bentelo. In het bestuursjaar 2021-2022 voer ik de functie van secretaris uit. Ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Gezondheidswetenschappen, waarbinnen ik de richting Geestelijke Gezondheidszorg volg. Mijn takenpakket vanuit mijn functie van secretaris bestaat onder andere uit het notuleren van de bestuursvergaderingen en andere overleggen, het sturen van e-mails en post, de administratie bijhouden, het maken van de News of Santé en het beheer van de MSV Santé-app, de MSV Santé Ledendrive en de activiteitenagenda. Het leuke aan secretaris zijn is dat je je tijd heel erg vrij kan indelen, niemand weerhoudt mij ervan als ik lekker om drie uur ’s nachts notulen wil uitwerken!

Naast mijn functie als secretaris bezit ik de portefeuille contact met studenten en universiteit. Hierbij is het belangrijk dat ik de meningen van studenten Gezondheidswetenschappen verzamel en deze terugkoppel aan de docenten en coördinatoren in de verschillende overleggen waarvoor ik ben uitgenodigd, zodat de studie Gezondheidswetenschappen blijft verbeteren! Ook hou ik me bezig met studentenbegeleiding, zoals het buddysysteem, studentenwelzijn, en de carrière- en mastergerichtheid van MSV Santé. Het leuke aan deze portefeuille is dat je met heel veel verschillende mensen mag samenwerken, en daardoor ook een breed netwerk opbouwt binnen de universiteit! Mocht je vragen hebben kun je altijd een mailtje sturen naar msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl voor secretaris-gerelateerde vragen. Voor onderwijsgerelateerde vragen kun je me bereiken op msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl.

 

Contact: msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl en msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl

Penningmeester: Maryse Lamers

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hoi allemaal! Ik ben Merel Verhoeven, 19 jaar oud en ik kom uit Elst, Gelderland. Na mijn eerste jaar Gezondheidswetenschappen, waarin ik actief lid was van MSV Santé was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, daarom heb ik gesolliciteerd voor een functie binnen het bestuur. Komend jaar zal ik de functie van penningmeester uitvoeren.

De hoofdtaak van de penningmeester is het bijhouden van de financiën van de vereniging. Hiervoor moeten de uitgaven en inkomsten goed worden bijgehouden en verwerkt in de administratie. Doordat een klein foutje hierin al grote gevolgen kan hebben, zal ik worden gecontroleerd door de Kascontrolecommissie. Ook zal ik contact hebben met de financieel beheerder van iedere commissie om te controleren of de uitgaven en inkomsten van de commissies kloppen, waardoor ik toch in contact sta met iedere commissie!

Daarnaast zal het academisch jaar 2022-2023 een Lustrum zijn voor Santé, waardoor de Lustrumcommissie en de Almanakcommissie dit jaar weer ingevuld zijn. Voor beide commissies zal ik komend jaar bestuursverantwoordelijke zijn. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om mee te kijken hoe iets wat één keer in de vijf jaar voorkomt georganiseerd wordt.

Heb je nog vragen? Dan kan je mij bereiken via onderstaand emailadres.

 

Contact: msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl