Huidig Bestuur

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Contact:                                                     msvsante@maastrichtuniversity.nl   

Voorzitter:                                                msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl   

Vicevoorzitter:                                          msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Secretaris:                                                   msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl

Penningmeester:                                      msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl                      

Voorzitter: Bente Smidstra

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht   

Hoi allemaal! Ik ben Bente Smidstra, 21 jaar oud en ik kom uit het verre oosten van het land. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor afgerond, dus vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging! Dat werd een bestuursjaar bij MSV Santé. Afgelopen twee jaar ben ik actief geweest binnen de sportcommissie en was ik deel van de galacommissie. Hierin heb ik een fantastische tijd gehad, maar helaas kwam het coronavirus dit af en toe toch een beetje verpesten.

Dit jaar ben ik de voorzitter van MSV Santé. Aankomend jaar ben ik dus verantwoordelijk voor het overzicht houden over de vereniging, alle leden en natuurlijk het bestuur. Dit doe ik door iedere week de bestuursvergaderingen te leiden, zo veel mogelijk aanwezig te zijn op de balie en door Santé te vertegenwoordigen op verschillende overleggen met andere verenigingen.

Naast voorzitter ben ik dit jaar ook verantwoordelijk voor de portefeuille contact studenten en universiteit. Daarvoor verzamel ik de mening van studenten over het onderwijs in de bachelor Gezondheidswetenschappen. Deze mening koppel ik terug aan docenten en coördinatoren in overleggen. Daarnaast probeer ik studenten te helpen met alle vragen over het onderwijs die zij hebben.

Kortom, er staat mij een druk jaar met een hoop overleggen en leuke activiteiten te wachten! Mocht je na dit stuk tekst nog vragen hebben kun je mij altijd opzoeken op de balie of een mailtje sturen naar: msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl voor onderwijs gerelateerd vragen of naar msvsante_voorzitter@maastrichtuniveristy.nl voor andere vragen. Ik heb er zin in!

Contact: msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl en msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl

Vicevoorzitter: Chantal van Binsbergen

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hey allemaal! Mijn naam is Chantal van Binsbergen, 19 jaar oud en opgegroeid in het prachtige Best. Gedurende het academisch jaar 2022-2023 zal ik de vicevoorzitter van MSV Santé zijn. Verder heb ik de portefeuille contact en overzicht commissies onder mij. Ik zit momenteel in mijn derde jaar Gezondheidswetenschappen en volg de richting Geestelijke Gezondheidszorg. Van september tot februari zal ik mijn minor Advanced Minor In Psychology gaan volgen, gewoon hier in Maastricht.

Ik ben de afgelopen twee jaar actief geweest binnen de Onderwijscommissie en daar het afgelopen jaar ook voorzitter van geweest. Ik heb het hier enorm naar mijn zin gehad, maar dit jaar wilde ik meer doen voor de vereniging waar ik me helemaal thuis voel. Als vicevoorzitter hou ik samen met Bente, de voorzitter, het overzicht over de vereniging en het bestuur en zal ik alle bestuursleden ondersteunen waar nodig. Daarnaast noemde ik net al de portefeuille contact en overzicht commissies, dit houdt in dat ik het overzicht houd en contactpersoon ben vanuit het bestuur voor de twaalf vaste commissies binnen MSV Santé. Dit betekent dat ik veel in contact sta met de commissievoorzitters en in de gaten houdt of alles goed verloopt. Een onwijs leuke taak aangezien ik alle actieve leden erg goed leer kennen en altijd kan aansluiten bij commissies!

Als bestuur zijn we altijd aanwezig op activiteiten dus dit jaar wordt maximaal genieten!

Mocht je vragen voor mij hebben, kun je me altijd een mailtje sturen op onderstaand mailadres. Of kom gezellig langs op de MSV Santé balie op de universiteit voor koffie en een gezellig gesprek!

Contact: msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Secretaris: Rinne Driessen

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hoi! Ik ben Rinne Driessen. Ik ben 23 jaar oud. Ondertussen woon ik alweer vijf jaar hier in Maastricht. Ik zit nu in mijn tweede jaar van gezondheidswetenschappen en waarbij ik de richting Digitalisering, Technologie en Zorg volg.
Ik zal het komende academisch jaar de functie van secretaris vervullen in het bestuur van MSV Santé. Mijn takenpakket vanuit mijn functie van secretaris bestaat onder andere uit het notuleren van de bestuursvergaderingen en andere overleggen, het sturen van e-mails en post, de administratie bijhouden, het maken van de News of Santé en het beheer van de MSV Santé-app, de MSV Santé Ledendrive en de activiteitenagenda.
Naast mijn functie als secretaris heb ik ook de portefeuille contact externe partijen en promotie in mijn bezit. Met deze portefeuille sta ik in contact met de vele sponsoren en samenwerkingen die MSV Santé rijk is. Als je vragen hebt over secretaris of externe onderwerpen kan je altijd mij contacteren!

Contact: msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl en msvsante_extern@maastrichtuniversity.nl 

Penningmeester: Maryse Lamers

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Heyhey! Ik ben Maryse en ik ben 22 jaar oud. Ik woon inmiddels al vier jaar in Maastricht. Daarvoor heb ik gewoond in Venlo, waar ik ook ben opgegroeid.

Na de GGZ-richting van de bachelor te hebben afgerond, ben ik afgelopen jaar begonnen met de master Legal Psychology. Deze zal ik komend jaar afronden, terwijl ik ook de master Mental Health doe. Ik vond dit nog niet druk genoeg, dus heb ik besloten een bestuursjaar te doen bij MSV Santé. Ik ben al een aantal jaartjes lid van Santé. Het eerste jaar was dit passief en gebruikte ik vooral de kortingen en de blokboekpasjes, maar in mijn tweede studiejaar besloot ik toch actief lid te worden. Ik heb toen eerst een jaartje leuke activiteiten mogen organiseren bij de activiteitencommissie. Hierna ben ik nog twee jaar deel geweest van de sportcommissie. In mijn tijd als actief lid, heb ik veel leuke en gezellige mensen mogen leren kennen en veel dingen meegemaakt.

Na vier jaar lid te zijn, leek het me dus leuk om nóg actiever te zijn bij Santé en hoe kan dit beter dan door in het bestuur te gaan en penningmeester te worden. Als penningmeester van MSV Santé zorg ik ervoor dat MSV Santé financieel draaiende blijft en ben ik verantwoordelijk voor alle betalingen, facturen en begrotingen. Mocht je vragen hebben over geld gerelateerde zaken bij MSV Santé kun je altijd bij me terecht door langs te komen op de balie of door een mailtje te sturen naar msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl

Ik heb erg veel zin in komend jaar en ik weet zeker dat we er een leuk jaar van gaan maken!

Contact: msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl