Huidig Bestuur

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Contact:                                                     msvsante@maastrichtuniversity.nl   

Voorzitter:                                                msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl   

Secretaris:                                                   msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl

Penningmeester:                                      msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl             

Commissaris Intern:                             msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Voorzitter en commissaris extern: Lynn Custers

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht   

Hoihoii! Ik ben Lynn Custers, 18 jaar oud en ik ben opgegroeid in Venlo. Ik woon nu bijna een jaar in Maastricht en ben dit jaar begonnen met het 2e jaar van de Bachelor GW met als richting geestelijke gezondheidszorg. Afgelopen jaar was ik lid van de sportcommissie, waar ik het heel erg naar mijn zin heb gehad! Hierin heb ik meegeholpen met het organiseren van meerdere activiteiten en de batavierenrace. Dit jaar wilde ik nog meer kunnen betekenen voor MSV Santé, dus leek het bestuur mij een leuke uitdaging!

Ik ben dit jaar de voorzitter van MSV Santé. Het is mijn taak om overzicht te houden over het bestuur en de rest van de vereniging. Ook ben ik aanwezig bij verschillende overleggen om Santé te vertegenwoordigen. Daarnaast ben ik commissaris extern. Dit betekent dat ik in contact sta met alle sponsoren en samenwerkingen van de vereniging. Als laatste ben ik ook nog de bestuursverantwoordelijke van de Cheerscommissie. Dit allemaal doe ik met heel veel plezier!

Volgend jaar zal voor mij een heel erg leuk, maar druk jaar zijn met uitdagingen aan alle kanten. Als je vragen hebt kun je een mailtje sturen naar een van de onderstaande mailadressen, of kom gezellig langs op de balie!

Contact: msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl en msvsante_extern@maastrichtuniversity.nl 

Secretaris en commissaris onderwijs: Noëlle van Haeff

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hoii, ik ben Noëlle van Haeff. Ik ben 18 jaar en kom uit Venlo. Ik ga komend jaar beginnen aan mijn tweede jaar van gezondheidswetenschappen. Met als richting geestelijke gezondheidszorg. In mijn eerste jaar bij de studievereniging ben ik lid geweest van de Onderwijscommissie. Hier heb ik de studievereniging en het studentenleven leren kennen. Dit beviel me zo goed dat ik er dit jaar nog een schepje bovenop wilde doen. Een bestuursjaar doen was dan ook een uitgelezen kans.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het maken van de MSV Santé leden drive en de activiteiten agenda. En natuurlijk het notuleren bij de bestuursvergaderingen. Daarnaast ben ik ook nog commissaris Onderwijs. Bij mij kan je terecht voor al je onderwijsgerelateerde vragen. Ieder jaar kan je je opgeven voor het buddysysteem van MSV Santé waarbij je gekoppeld wordt aan een ouderejaars. Het buddysysteem is opgericht om eerstejaars te helpen met wetenschappelijk schrijven. Natuurlijk kan je je buddy ook vragen om tips bij het leren.

Ook met andere vragen over het onderwijs zoals hoe het studeren aan een universiteit werkt of over MSV Santé kan je altijd bij mij terecht. Je kan een berichtje sturen of even gezellig langskomen op de balie. Verder hoop ik jullie nog veel te zien en er een leuk jaar van te maken!

Contact: msvsante_secretaris@maastrichtuniversity.nl en msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl

Penningmeester en vicevoorzitter: Sanne Brouwers

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Heyhey! Ik ben Sanne Brouwers, 21 jaar en opgegroeid in het o zo mooie Helmond. Ik woon inmiddels alweer drie jaar in Maastricht. Ik heb mijn bachelor Gezondheidswetenschappen afgerond in de richting Preventie en Gezondheid. Dit academisch jaar doe ik de master Health Education and Promotion.

Na twee super gezellige jaren bij de onderwijscommissie wilde ik wat meer gaan doen voor de vereniging. Dus vandaar dat ik mij nu mag inzetten als penningmeester en vicevoorzitter voor MSV Santé! Als penningmeester ben ik vooral bezig met alle betalingen, facturen en begrotingen. Mocht je vragen hebben over geld gerelateerde zaken bij MSV Santé kun je altijd langs komen op de balie of een mailtje sturen naar het onderstaande adres. Als vicevoorzitter richt ik mij vooral op het ondersteunen van mijn mede bestuursleden. Wanneer ze vragen hebben of ziek zijn, val ik in.

Mocht je nog vragen over mij hebben of over mijn functie, kan je me altijd mailen of gezellig langs komen op de balie. Ik ben altijd in voor een gezellig gesprek!

Contact: msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl

Commissaris intern: Julius van der Leeuw

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Hoi allemaal, ik ben Julius van der Leeuw! Ik ben 21 jaar oud, afkomstig uit het oh oh zo prachtige Den Haag en commissaris intern van MSV Santé. Ik ben, na wat omzwervingen, vorig jaar hier in Maastricht beland en begonnen aan mijn bachelor Gezondheidswetenschappen. Ik zit dit jaar in het tweede jaar en volg de richting Geestelijke Gezondheidszorg.

Vorig jaar ben ik actief geweest binnen Santé als onderdeel van de Promotiecommissie, waar ik enorm van heb genoten. Naast het maken van de posters voor de activiteiten, organiseerden wij ook de Goede DoelenWeek. Dit deed ik met veel plezier, en ik wilde dan ook graag meer doen voor de vereniging. Daarom heb ik besloten om in het bestuur te gaan.

Als commissaris intern ben ik verantwoordelijk voor het contact met en overzicht houden over de commissies van de vereniging. Hierbij heb ik tien van de dertien commissies onder mijn hoede, en hebben de andere bestuursleden ook allen een commissie waar zij de verantwoordelijkheid voor dragen. De functie van commissaris intern vind ik erg leuk aangezien ik alle actieve leden dus goed leer kennen en altijd wel ergens aan kan sluiten.

Ik heb erg veel zin in komend jaar, weet zeker dat het een leuk jaar gaat worden en hoop veel van jullie nog terug te zien op de balie of activiteiten!

Als je vragen voor mij hebt kan je altijd een mailtje sturen naar onderstaand mailadres, maar je kan natuurlijk ook altijd gezellig op de balie langskomen met je vraag!

Contact: msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl