Jaargang 22 – no. 26 april 2024
De laatste loodjes voor ons als bestuur zijn aangetreden. Op maandag 8 april hadden wij de eer om ons nieuwe kandidaatsbestuur aan jullie voor te stellen. Wij hebben super veel zin om jullie alle ins en outs van het bestuursleven te laten zien. Natuurlijk kunnen we ook niet wachten om te zien  wat jullie voor ons in petto hebben.
Het optreden van een nieuw bestuur betekent helaas ook dat ons bestuursjaar er bijna op zit. Het jaar is daadwerkelijk voorbij gevlogen. Dat is natuurlijk ook niet gek als je het naar je zin hebt. Daarom willen wij extra genieten van al het leuks wat de weken tot aan de wissel ons nog te brengen hebben. Lees daarom gauw verder om te weten wat we komende weken nog gaan ondernemen!
Kandidaatsbestuursblog 

Het is alweer 2 weken geleden sinds het nieuwe kandidaatsbestuur is aangekondigd, de tijd staat zeker niet stil. Terwijl we onze eerste vergaderingen aan het uitvogelen zijn en onze nieuwe functies leren, staan we voor veel vragen en veel onbekends. Dat onbekende gaan we wel leren en vragen kunnen we altijd stellen, daar is de KB periode natuurlijk voor. We beginnen ook gezellig binnen het KB te bonden, beginnend met het dansje oefenen voor op het ALW.
2 uur lang stapjes leren na onze eerste vergadering met veel gegiechel en geklooi terwijl m’n huisgenoot telkens “Jingle Bell Rock” opnieuw en opnieuw door de muren hoort. Compromissen sluiten en keuzes maken voor wat voor gerecht we gaan koken en wat we willen kopen voor onze bestuursperiode gaat gelukkig ook al goed. Het voorbereiden op de bestuursperiode brengt veel met zich mee, maar samen kunnen we het.
We zien de vereniging nu ook van een ander perspectief, in plaats van bij onze commissies te blijven beginnen we nu ook langzaam maar zeker “The Big Picture” te zien. Met alle activiteiten die er aankomen en alle leden die zich inzetten voor de vereniging, zorgt het er voor dat we enorm zin hebben om het 23e bestuur van MSV Santé te worden!

Groetjes en tot snel!
Dieuwertje, Britt, Yorick, Selena en Hanne

Afgelopen activiteiten

Santé op Stap – 20 maart
Santé neemt je mee naar de wereld van koffie en thee!
Hou je ontzettend veel van koffie en thee en kan je niet zonder door het leven? Dan is deze activiteit echt iets voor jou!  Waan je samen met Santé in de wereld van koffie en thee door een gezellige en interessante rondleiding bij Van Blanche Dael brouwerij.

Santé Borrel – 22 maart
Klets op het begin van de avond gezellig bij met alle leden onder het genot van een lekker drankje, en dans  de rest van de avond door tot in de vroege uurtjes.

Heel Santé bakt – 26 maart
Zijn jullie klaar voor de lente en is jouw ultieme paaswens om te bakken?
Heb jij je bakkunsten altijd al eens willen meten met andere Santeërs? Dan is dit je kans! Wegens onze voorliefde voor eten en het succes van voorgaande jaren, presenteert de Activiteitencommissie: Heel Santé Bakt: paas editie!
Maak jij met jouw groepje de mooiste en lekkerste paas taart of cake en ga jij met een van de prijzen naar huis? Sla je (be)slag op en kom  samen van de creaties genieten bij de kardinaal in Amby.

Blok Openings Borrel – 11 april
De tijd vliegt om en het vijfde blok van het jaar gaat al bijna beginnen.  Wat betekent dat de er weer een BOB aan komt! Dus schud je heupen los op de dansvloer en vier het nieuwe blok! Met deze keer als thema: Pyjama Party!

Actieve Leden Weekend – 12 tm 14 april
Het leukste weekend van het jaar komt er weer aan: het Actieve Leden Weekend (ALW)!! Van 12 t/m 14 april gaan we als vereniging een weekendje weg met allemaal leuke activiteiten die je niet mag missen. Een weekend vol gezelligheid, feesten en chillen, wie wil dat nou niet? Dus schrijf je gauw in!

Participokebowl – 16 april
Bij deze activiteiten bespreken we enkele stellingen omtrent de verenging en hoe we deze kunnen verbeteren. Heb jij goeie ideeën of aanvullingen? Laat je dan vooral horen en geniet daarna van een lekkere poké bowl:)

Activiteitencommissie diner – 26 april
Gezellig samen uit eten met een chique 3-gangen diner bij D’n Ingel in Maastricht. Op zoek naar een smaakvolle avond vol klassen en lekker eten? Ontdek ons exclusieve 3-gangen diner, samengesteld mede aan de hand van de Limburgse keuken. Het thema van het diner is chique met een snufje van jullie eigen commissie kleur. Dus duik je kast in, opzoek naar jouw beste outfit!

Aankomende activiteiten

Cursus Mestreechs 30 april
Hoi allemoal! Iech zègk… hoi allemoal! Als je nu niet begrijpt wat hier staat (shoutout naar Beppie!) dan is het hoog tijd dat je de Maastrichtse taal wat meer onder de knie gaat krijgen. Kom naar deze cursus Mestreechs! Een beetje inburgering kan tenslotte geen kwaad ‼️Let op, de locatie is gewijzigd naar: Santé balie UNS40‼️Netwerkborrel – 2 mei
Ga in gesprek met bedrijven, laat een professionele foto maken voor je CV/LinkedIn en ontvang een gratis goodybag!

Partzorg jouw toekomst als consultant – 2 mei
Benieuwd naar het leven als junior consultant? Of als projectmanager? Kom naar deze workshop en leer meer over Partzorg! Partzorg is een organisatie die zich inzet voor een goed functionerend zorglandschap: ‘Door hard te werken aan de achterkant van de zorg, maken we grote impact aan de voorkant!’

Gala der MSV Santé – 3 mei
Op 3 mei opent Villa Kanjel haar deuren voor de meest koninklijke avond van het jaar: Het Gala der MSV Santé. Tijdens deze avond nemen we je mee in de wereld vol verfijnde klasse met een vleugje gewaagdheid…Laat je verleiden door de wereld van koninklijke elegantie tijdens het Gala der MSV Santé: “A Royal Affair – Daring but Decadent”!

Studiereis – 8 tm 12 mei
Tijdens het Hemelvaartsweekend gaan we wederom op REIS! Dit jaar gaan we naar het pittoreske Ljubljana. Ljubljana is de hoofdstad en grootste stad van Slovenië. De oude stad kent veel gebouwen en bouwwerken met een lange geschiedenis. Er valt dus veel cultuur te snuiven, maar daarbij kan je ook lekker uiteten en uit gaan in deze mooie stad! Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD MaastrichtOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten


Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant