Lieve toekomstige gezondheidswetenschappers,

Na twee hele saaie en vervelende jaren kunnen we er eindelijk weer op los feesten met zijn allen. Het introductiekamp van de studievereniging van gezondheidswetenschappen (MSV Santé) kan dit jaar eindelijk weer doorgaan! We zijn natuurlijk ontzettend blij we er met jullie weer een mooi feestje van kunnen maken. Hopelijk komen jullie toekomstige gezondheidswetenschappers naar het introductiekamp om ons, maar vooral elkaar, te leren kennen. Tijdens het introductiekamp zullen er verschillende spellen en activiteiten plaats vinden, naast de ontzettend leuke feestjes en de biercantus. Zo kunnen jullie op een leuke manier kennis maken met elkaar waardoor je in de eerste weken zeker niet alleen zult zitten in de collegezalen.  Een goed begin van je studententijd dus!

De KampCie organiseert het kamp, wat zal plaatsvinden van 29 augustus tot en met 1 september. Vertrek naar de kamplocatie is op maandag aansluitend op de faculaire introductiedag die om +- 18.00 uur is afgelopen.

Het inschrijfformulier is te vinden onder de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeu9VdH0rD3b1tu4iDP3cVMZHPtY3JRoHW4-KKKQhPZrQnbEg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Mocht je nog vragen hebben, kan je die altijd stellen via dit mailadres: msvsante_kampcie@maastrichtuniversity.nl

We zien ernaar uit je te ontmoeten op kamp!

De kampcommissie

P.S. Wij gaan als Kampcommissie zorgvuldig om met je gegevens. Na het kamp worden je gegevens verwijderd. Wanneer je het inschrijfformulier verzendt, ga je hiermee akkoord.

Hier boven is nog de foto van het afgelopen kamp!

Feitjes van het afgelopen kamp (2019):

  • Maximale Gezelligheid
  • 30 begeleiders
  • 121 deelnemers
  • 10 kampcommissieleden
  • 4 dagen lang leuke spellen, activiteiten & feesten!