Lieve toekomstige gezondheidswetenschappers,

Zoals jullie wellicht hebben gehoord en gezien op het nieuws zijn meerdaagse festivals niet mogelijk tot 1 september. Het introductiekamp van MSV Santé kan daardoor dit jaar wederom helaas niet doorgaan. We balen hier enorm van en er hadden super graag met jullie een mooi feestje van gemaakt. Maar wees niet getreurd, want we gaan introductieactiviteiten organiseren. Deze introductieactiviteiten zijn bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten te leren kennen. Tijdens de INKOM maak je kennis met de stad Maastricht. Tijdens onze introductieactiviteiten ontmoet je vervolgens je medestudenten van Gezondheidswetenschappen. Een goed begin van je studententijd dus!

De KampCie organiseert op dinsdagmiddag 24 augustus en woensdagmiddag 25 augustus introductieactiviteiten. De invulling van de activiteiten is als volgt:

* Op dinsdag 24 augustus zal levend Cluedo plaatsvinden in de binnenstad van Maastricht. De aanvang van de activiteit is 13:30 uur. Na de activiteit kan er op eigen initiatief geborreld worden op het terras. Kosten van deze activiteit zullen maximaal vijf euro bedragen.

* Op woensdag 25 augustus zal er een spellenmiddag georganiseerd worden bij Fun Valley, te Maastricht. Het terrein waar wij gebruik van zullen maken, zal afgezet worden met lint, zodat er niet gemengd kan worden met andere bezoekers van Fun Valley. De aanvang van deze activiteit is ook om 13:30 uur. Na de activiteit kunnen we frietjes en een snack eten bij Fun Valley. Kosten van deze activiteit zullen rond de 20 euro zijn.

Twee dagen vol met activiteiten en héél veel plezier!

Momenteel moeten deze activiteiten worden goedgekeurd door de universiteit, maar we zullen jullie hiervan op de hoogte brengen indien dit is gebeurd. Zeer waarschijnlijk zal er gebruik gemaakt worden van de groene vinkjes in de Corona check app, aangezien we geen 1,5 meter afstand kunnen houden bij deze activiteiten. Ook hierover worden jullie later op de hoogte gebracht.

Het inschrijfformulier volgt later. Mocht je nog vragen hebben, kan je die altijd stellen via dit mailadres: msvsante_kampcie@maastrichtuniversity.nl

We zien ernaar uit je te ontmoeten op kamp!

De kampcommissie

P.S. Wij gaan als Kampcommissie zorgvuldig om met je gegevens. Na het kamp worden je gegevens verwijderd. Wanneer je het inschrijfformulier verzendt, ga je hiermee akkoord.

Hierboven is nog de foto van het afgelopen kamp!

Feitjes afgelopen kamp:

  • Maximale Gezelligheid
  • 30 begeleiders
  • 121 deelnemers
  • 10 kampcommissieleden
  • 4 dagen lang leuke spellen, activiteiten & feesten!