Beste aankomende student,

Van 28 augustus tot en met 31 augustus 2023 organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp.

Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!

Santé is een studievereniging, het is dus geen ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten alvast te leren kennen. Tijdens de Inkom, de introductieweek van heel Maastricht, leer je de stad kennen, maar tijdens ons kamp leer je je medestudenten van Gezondheidswetenschappen kennen. Een goed begin van je studententijd dus!

We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductie met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Mis deze kans niet en schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Als je je wilt inschrijven, vul dan dit inschrijfformulier in en klik op submit. Voeg ons ook meteen toe op Instagram: https://www.instagram.com/msvsante_introkamp/

Deelname kost €75,-.

Voor meer informatie en vragen kun je onze website bezoeken: www.msvsante.nl, of stuur een mailtje naar msvsante_kampcie@maastrichtuniversity.nl​. of slide in onze insta DM.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat jouw studievereniging organiseert, like dan onze facebookpagina MSV Santé https://www.facebook.com/MSVSante?fref=ts

De link voor het inschrijfformulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8eEeVay–8fl7sPeLuQJgiI9s3ZEUm_alXba6gOJZelpzfA/viewform?fbclid=PAAabwkrTFn_-BrmOKATmt_m9BIjomeon8F4Oz45peMsVFnChl-cU0PJTePPI_aem_th_AV__AbwWWPCkln_ejb3_WpiHl6kIMclClfxUfaOlRTajG-LtC1irCjHSDMybO2AJkxs

Kamp 2023
We hopen je dan te zien!

Wat feitjes:
Vorige editie introkamp:
– Maximale Gezelligheid
– 30 begeleiders
– 121 eerstejaars
– 11 kampcommissieleden
4 dagen lang leuke spellen & activiteiten

Liefs,
De kampcommissie der MSV Santé!