MSV Santé is de onafhankelijke studievereniging voor studenten gezondheidswetenschappen (GW) aan de Maastricht University. Een groot voordeel voor jullie is dat wij, van MSV Santé zelf, ook de studie doen. Op deze manier kunnen alle vragen omtrent Gezondheidswetenschappen door ons beantwoord worden. Het is bij Santé dus door GW-studenten voor GW-studenten!

MSV Santé probeert op een leuke manier je studie te verbreden en biedt de mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen. Daarnaast is MSV Santé het aanspreekpunt voor de studenten met vragen/opmerkingen met betrekking tot de studie GW en de Universiteit Maastricht.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om boeken(pakketten) tegen korting te bestellen. Echter, er is natuurlijk veel meer dat Santé te bieden heeft. MSV Santé organiseert door het jaar heen verschillende gezellige uitstapjes, studiegebonden activiteiten, feesten en zelfs een wintersportreis en een zomerreis! Al deze activiteiten worden georganiseerd door de verschillende commissies en werkgroepen die er binnen MSV Santé bestaan. Wil je invloed hebben op de organisatie van al deze activiteiten, dan kun je actief lid worden door plaats te nemen in een van de commissies of werkgroepen. Hierdoor leer je medestudenten op een leuke manier kennen en naast een hoop gezelligheid leer je er ook veel van. Daarbij staat commissiewerk natuurlijk prima op je CV en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Tijdens de Facultaire Introductie zullen jullie de FIC Cheers ontvangen, het blad van MSV Santé. Hierin kun je van alles lezen over MSV Santé, over de commissies, handigheden in de universiteit en waarom de studievereniging zo leuk is!

Dus twijfel niet en word tijdens de Facultaire Introductie lid van deze gezellige, maar ook leerzame studievereniging!

Pin It on Pinterest