Beste aankomende studenten,

Welkom op de site van MSV Santé, dé studievereniging van de opleiding Gezondheidswetenschappen in Maastricht! Als beginnende student in een wellicht vreemde stad staan er een hoop nieuwe uitdagingen en ervaringen te wachten. Advies over dit studentenleven kan af en toe van pas komen. Wij als Santé, bestaande uit verschillende jaren Gezondheidswetenschappenstudenten, kunnen je op vele manieren hierbij van dienst zijn!

“Iedereen is altijd welkom”

Een van de hoogste prioriteiten van Santé is het helpen van de studenten op het gebied van onderwijs en studie. Mocht je vragen hebben over de opleiding, tentamens, de blokken, practica, etc. dan kun je ons altijd bereiken. We zijn te bereiken via de mail msvsante@maastrichtuniversity.nl, via het contact formulier op deze site en natuurlijk op de balie in UNS40. Daarnaast staan wij ook open voor klachten. Ben je niet tevreden over de gang van zaken bij de opleiding, geef het gerust aan ons door. Wij zullen proberen om hier iets aan te veranderen. Lid worden van Santé is geheel vrijblijvend en wat je met dit lidmaatschap doet is geheel aan jou. Een van de voordelen wat je hebt als lid van Santé is dat je korting krijgt op het boekenpakket. Het boekenpakket wordt vanaf dit jaar besteld via de webshop die te vinden is op deze site.

Er zijn een aantal vakken binnen Gezondheidswetenschappen waar vele studenten moeite mee hebben, zoals statistiek of biologie. Santé organiseert daarvoor bijles zodat iedere student die dat wenst bijles kan volgen in die vakken waar hij/zij moeite mee heeft. 

“Deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend, maar het is er altijd gezellig”

Naast de onderwijsgerelateerde activiteiten blijven wij een vereniging en willen ook wij jouw studentenleven tot een fantastische tijd maken! Santé organiseert regelmatig leuke activiteiten voor alle leden. Activiteiten als feesten, sporten, blokopeningsborrels (BOB’s), quizen, karaoke, etc. Deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend, maar het is er altijd gezellig. Lijkt het jou nou leuk om iets naast je studie te doen en vind je het leuk om organiserend te werk te gaan, dan kan je ook kiezen om actief lid te worden van Santé. Santé heeft maar liefst 12 verschillende commissies die allemaal te bekijken zijn op deze site. Elke commissie heeft een andere taak. Naast het werk dat je doet, is een commissie met name een leuke en gezellige groep mensen die je door het jaar heen beter leert kennen. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan en word lid!

Is je impressie van Santé nog niet compleet, klik dan hieronder voor de video!

Je kan Santé vinden op de balie in de UNS40. Mocht je een vraag hebben of je hebt gewoon zin om even lekker te chillen met andere studenten, kom gerust langs. Iedereen is altijd welkom.