Beste aankomende studenten,

Welkom op de site van MSV Santé, dé studievereniging van de opleiding Gezondheidswetenschappen in Maastricht! Als beginnende student in een wellicht vreemde stad staan er een hoop nieuwe uitdagingen en ervaringen te wachten. Advies over dit studentenleven kan af en toe van pas komen. Wij, MSV Santé, bestaan uit studenten gezondheidswetenschappen uit allemaal verschillende jaren. Daarom kunnen we je helpen bij alle vragen die je aan het begin van je studententijd hebt!

“Iedereen is altijd welkom”

MSV Santé wil studenten graag helpen op het gebied van onderwijs en studie. Mocht je vragen hebben over de opleiding, tentamens, de blokken, practica, etc. dan kun je ons altijd bereiken. Voor algemene vragen zijn we te bereiken via de mail op: msvsante@maastrichtuniversity.nl, als je vragen hebt over het onderwijs kun je een mailtje sturen naar msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl. Verder zijn wij ook iedere dag tussen 10.30 en 13.30 uur te vinden op de balie in UNS40! Daarnaast staan wij ook open voor klachten. Ben je niet tevreden over de gang van zaken bij de opleiding, geef het gerust aan ons door. Wij zullen proberen om hier iets aan te veranderen.

Lid worden van Santé is geheel vrijblijvend en wat je met dit lidmaatschap doet is geheel aan jou. Voordelen van lid worden van Santé zijn onder andere korting op je boekenpakket en korting bij onze stamkroeg Basilica!

“Deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend, maar het is er altijd gezellig”

Naast de onderwijs gerelateerde activiteiten blijven wij een vereniging en willen ook wij jouw studentenleven tot een fantastische tijd maken! Santé organiseert regelmatig leuke activiteiten voor alle leden. Activiteiten als feesten, sporten, blokopeningsparty’s (BOP’s), quizzen, karaoke, studiereis etc. Deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend, maar het is er altijd gezellig. Lijkt het jou nou leuk om iets naast je studie te doen en vind je het leuk om organiserend te werk te gaan, dan kan je ook kiezen om actief lid te worden van Santé. Santé heeft maar liefst 13 verschillende commissies die allemaal te bekijken zijn op deze site. Elke commissie heeft een andere taak. Naast het werk dat je doet, is een commissie met name een leuke en gezellige groep mensen die je door het jaar heen beter leert kennen. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan en word lid!

Is je impressie van Santé nog niet compleet, kijk dan verder op de site of neem een kijkje op onze Instagram @msvsante!

Je kan Santé vinden op de balie in de UNS40. Mocht je een vraag hebben of je hebt gewoon zin om even lekker te chillen met andere studenten, kom gerust langs. Iedereen is altijd welkom.