Jaargang 23 – 1 juli 2024
Wat gaat het jaar toch snel! Dit is namelijk alweer de allerlaatste NoS van het academisch jaar! We wensen iedereen succes met hun tentamens en her-tentamens. De afgelopen weken zijn weer gezellig en actief geweest. We hebben mogen genieten van de laatste Blok Openings Party, de pubquiz en barbecue. Lees over deze evenementen en de evenementen die in de toekomst liggen in deze News of Santé!
Bestuursblog 

De grote wissel ALV is geweest, maar pas toen we een paar dagen bestuur waren, was het echt ingezakt. Na het opruimen van de balie op onze eerste ochtend als bestuur zijn we direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor komend jaar. De INKOM, facultaire introductie dag, Santé Introductie Dagen en het introductiekamp zijn in zicht. Daarom willen we samen met de commissies alles doen om het zo’n leuk mogelijk jaar te maken voor niet alleen onze huidige actieve leden maar ook onze nieuwe leden die wij volgend jaar gaan ontmoeten. Ondertussen is er gelukkig ook tijd om gezellig samen te zijn, samen als bestuur zijn we nu vaak bij de balie te vinden en gaan we samen naar de activiteiten. Een goed etentje samen waarderen we ook, zoals we hebben gedaan voorafgaand aan onze Constitutieborrel, die maandag 17 juni heeft plaatsgevonden in Basillica aan het Vrijthof. We hadden wel een beetje zenuwen, dat hadden we ook wel verwacht van onze eerste zelf georganiseerde activiteit, maar het we hebben samen van deze avond genoten. In het gezelschap van de vereniging, onze broertjes- en zusjes verenigingen en andere bekenden hebben we zo een gezellige en eventvolle avond mogen beleven. Aansluitend hebben we, in doorweekte kleren, de pubquiz en later de barbecue samen gedaan die week. We vonden het leuk om commissies te helpen met de kleine klusjes voor, tijdens of na de evenementen. Zo kan je ondertussen zien hoeveel werk er zit om elke activiteit te organiseren en de inzet die mensen tonen om de vereniging samen te brengen. Dat geeft het gevoel dat we bij Santé samen zijn en het samen doen. Ik heb nu al zin in het komend academisch jaar en ik kan niet wachten op alle gezellige en leuke momenten die dan gaan plaatsvinden.

Groetjes,
Yorick

Secretaris van het 23e bestuur der MSV Santé

Eerdere activiteiten:
BOP 6 – 13 juni

Georganiseerd door de Feestcommissie
De allerlaatste BOP van dit academisch jaar heeft al weer plaatsgevonden, deze keer met het thema: gemaskerd bal. Velen kwamen aanzetten met hun beste masker, bijvoorbeeld met een slaapmasker of een cosmetisch maskertje (goed voor de huid) of een dierenmaskertje. De gezelligheid werd nog beter door de goede muzieklijst die deze keer afgespeeld werd bij onze stamkroeg Printemps. Uiteindelijk heeft de Feestcommissie het groepje met het beste masker gekozen. De grote winnaar van deze mask-off was uiteindelijk de Sportcommissie met hun haute couture chique maskers!PubQuiz “Alles wat je je moeder niet vertelt” – 18 juni
Georganiseerd door de Onderwijscommissie
Onze Onderwijscommissie heeft weer een gezellig evenement opgezet in D’n Hiemel vorige week. Met vragen rondom onderwerpen die je misschien niet zo snel rondom de eettafel met de familie bespreekt, maar stiekem wel kennis van hebt. Die kennis hebben Santé’ers goed kunnen gebruiken in deze quiz. Gegiechel, vragende gezichten en brullend gelach hebben zich allemaal getoond in de zaal die avond. De teams in de top drie hebben allemaal een leuk prijsje mee naar huis mogen nemen aan het einde van de quiz.

Barbecue – 20 juni
Georganiseerd door de Activiteitencommissie
“Na regen komt zonneschijn” was de hoop voor iedereen die zich had ingeschreven voor de Barbecue vorige week donderdag. Helaas had moeder natuur daar iets anders over te zeggen, zo werd en bleef het toch geen lekker weer om de kooltjes aan te steken en gezellig te gaan grillen. Gelukkig hadden wij onze eigen zonnestraaltjes die van een tegenslag een super gezellige avond hebben kunnen maken, Santé’s Activiteitencommissie! Last minute hebben de meiden van de AcCie de plannen omgegooid en groepjes een bbq pakket geleverd, geheel met slaatjes, vlees, saus, brood en drinken zodat de gezelligheid van de Barbecue toch binnen door kon gaan.

Knotshockey – 26 juni
Georganiseerd door de Sportcommissie
De Sportcommissie heeft weer een lekker energieke activiteit voor Santé’ers georganiseerd. Bij vereniging Hockeer hebben sportieve Santé’ers in de rondte gemept en gezellig aan de zijlijn vertoeft. Met prachtig weer was het ook zeker niet lastig om te genieten van deze activiteit!
Tijdens deze activiteit zijn ook de prijzen voor de sportvrouw, sportman en sportiefste commissie van het jaar uitgereikt! Onze felicitaties naar Dieuwertje van den Heuvel, Stan Rottink en onze Reiscommissie! Chapeau!

Aankomende activiteiten

De Zeildag – Zaterdag 6 juli
Georganiseerd door de ZeilcommissieJe bent uitgenodigd voor de jaarlijkse zeildag. Neem je fiets en zwembroek mee (maar we zeggen niet wat we gaan doen 😉).
Koel lekker af en speel samen bij het water- en entertainmentpark: Fun Valley, richting het zuiden van Maastricht. Een kaartje voor deze activiteit geeft je toegang tot het park, een frietje met snack bij de lunch en een lekker borrelhapje tussendoor. Sluit het jaar spetterend af en was je laatste tentamen stress weg bij de laatste Santé activiteit van dit academisch jaar!

Kaartjes voor activiteiten zijn te vinden op de MSV Santé webshop op onze website.

Goede doelenweek blog
Door Milou Peeters, voorzitter Promotiecommissie der MSV Santé

Afgelopen maart hebben wij, net zoals de afgelopen jaren als PromoCie, ook weer de Goededoelenweek georganiseerd. Dit jaar heeft Santé gekozen om het Kankeronderzoeksfonds Limburg te steunen, dit begon met de benefiet voetbalwedstrijd georganiseerd door de SportCie. In maart was het voor ons zo ver, we trapten de week af met de verkoop van tosti’s en chocomel, wat de hele week door ging op de balie. Suus, nogmaals gefeliciteerd met het winnen van de trui en de prachtige titel ‘Koning Tosti der Santé’!! De BingoLingoShotPopSongQuiz hebben we een nieuw jasje gegeven en had dit jaar haar debuut in Café Rosé. Het was een gezellige avond gevuld met muziek en shotjes. De sfeer zat er goed in en het was een groot succes! Als topper zijn mensen er met fantastische prijzen vandoor gegaan mede mogelijk gemaakt door sponsoren zoals EasyToys. Op woensdag hebben mensen kunnen genieten van zelfgemaakte én rondgebrachte pokébowls. Als afsluiting was er na de ALA de veiling, waar schitterende activiteiten geveild werden. Nu die er allemaal opzitten kunnen we ook zeggen dat die goed verlopen zijn. Door al deze activiteiten hebben we een spectaculair bedrag van €4119,10 op kunnen halen voor Kankeronderzoeksfonds Limburg. We willen iedereen die hier een bijdrage aan heeft gehad & met name onze sponsoren nog eens enorm bedanken!! Ondanks dat het een drukke periode was en er veel geregeld moest worden kijken we er met een blije en tevreden blik op terug. We hebben erg veel plezier gehad in de week zelf, maar ook tijdens het organiseren en hosten van de activiteiten daarna! We hopen dat jullie er ook van genoten hebben.Liefs,
Milou

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Onze Partners
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD MaastrichtOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten


Copyright © 2024 MSV Santé, All rights reserved.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant