Santé Introductie Dagen – SID

De Santé Introductie Dagen, kortweg SID genoemd, zijn drie avonden aan het begin van het collegejaar om Santé op een leuke manier te leren kennen. Tijdens deze dagen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie van Santé. Deze activiteiten hebben het doel om jou kennis te laten maken met Santé, met haar commissies, maar als allerbelangrijkste met al jouw gezellige medestudenten.

De gehele SID vindt meestal plaats in de tweede week van het collegejaar. Het wordt op de dinsdag altijd geopend met de welkomstborrel op en rond de balie van Santé. Dit is een borrel die door ontzettend veel eerstejaars wordt bezocht, maar ook door veel leden van Santé. Zo kan je al kort kennis maken met de mensen die je later tijdens je studie waarschijnlijk nog veel tegen gaat komen, en waar je nog veel gezelligheid mee gaat beleven. Aansluitend wordt op dinsdagavond een verrassingsactiviteit georganiseerd door de feestcie. Op de woensdag is het cycling dinner. Er wordt voor je gekookt door leden van Santé, en elke gang van dit diner ga je in een ander studentenhuis eten. Op de donderdag wordt de SID afgesloten met de blokopeningsparty. Dit feest, ook wel BOP genoemd, wordt elk blok in de eerste of tweede week georganiseerd om gezellig met elkaar samen te zijn.

Tijdens de Santé Introductie Dagen leer je Santé dus goed kennen, en kom je erachter wat Santé in jouw verdere studententijd kan betekenen. Tijdens deze dagen kan je er ook voor kiezen om te solliciteren voor één van de gezellige commissies die Santé heeft. Als je meer wilt weten over de commissies van Santé kan je hier klikken, of je kunt het vinden onder het kopje ‘Over Santé’ bij ‘Actief Santé’.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de SID. Tot dan!