MSV SANTÉ HUIS

Studievereniging Gezondheidswetenschappen Maastricht

Welkom bij het MSV Santé Huis! 

Als lid van MSV Santé krijg jij voorrang op het bemachtigen van een kamer! Het MSV Santé Huis biedt jou de mogelijkheid om samen te wonen en zo direct contact te maken met andere studenten van jouw studie. Op deze manier kan jouw studententijd zeker goed van start gaan. 

Het MSV Santé Huis bevindt zich in een complex aan de Ellecuylgaard, dat dicht bij de FHML van de Universiteit Maastricht gevestigd is. In de buurt bevinden zich meerdere supermarkten en winkels, op 5 minuten fietsen. Ook is het complex gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, vanaf station Maastricht Randwyck of met de bus vanaf station Maastricht. De kamers zijn ongeveer 20m² en zullen rond de 375 euro per maand kosten. Dit is inclusief gas, water en licht. Het is tevens mogelijk om huurtoeslag aan te vragen, waardoor de huur nog goedkoper wordt. Je zal de keuken en badkamer delen met twee andere studenten. Er is daarnaast een mogelijkheid tot gratis parkeren in de straat.

Hoe werkt het?

Het MSV Santé Huis valt onder het beheer van de woningcorporatie Maasvallei. Wanneer een kamer in het MSV Santé Huis wordt opgezegd, hebben leden van MSV Santé veertien dagen voorrang* op het bemachtigen van deze kamer. Dit betekent dat zij als enige in deze veertien dagen hun interesse in de kamer kenbaar mogen maken! Maasvallei zal vervolgens verder contact met je opnemen om aanvullende informatie te geven en afspraken te maken. 

Heb je interesse om in het MSV Santé Huis te wonen? Stuur dan een mailtje naar msvsante@maastrichtuniversity.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht van de (eventueel) vrijstaande kamers!

*Om in aanmerking te komen voor een kamer in het MSV Santé Huis moet je je inschrijven bij Maastricht Housing.