Actief Lid Worden

Wil jij nog meer uit je studententijd halen? Dan kun je actief lid worden! Als actief lid bij MSV Santé neem je plaats in een commissie of in een werkgroep. Alle verschillende commissies zijn hier te vinden. Hier kun je lezen wat elke commissie en werkgroep doet, wat zij organiseren, of wat zij voor jou regelen. Het is ontzettend leuk om in een commissie of werkgroep plaats te nemen omdat je samen een hechte groep wordt die eens in de zoveel tijd vergadert om bijvoorbeeld leuke activiteiten neer te zetten. Samen met je commissie maak je er dus een ontzettend leuk jaar van, en organiseer je ook leuke dingen voor je medestudenten zoals feestjes, rondleiding, karaoke avonden, de familiedag, diners en nog veel meer!

Ben je overtuigd geraakt door MSV Santé om actief te worden in een commissie of werkgroep? Dan kan je een sollicitatieformulier op halen bij de balie van Santé. Na de Santé Introductiedagen zullen de sollicitatieformulieren op de balie aanwezig zijn. Uiteraard ben je ook altijd welkom om vragen te stellen!

Hoe verder?

Na het inleveren van je aanmeldformulier, word je uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken van de commissies waar je op hebt gesolliciteerd. Naast de sollicitatiegesprekken zal de commissie ook nog een gezellig avondje voor de sollicitanten organiseren waar iedereen onder het genot van een drankje en activiteit elkaar beter leert kennen. Hierna zullen de commissies worden samengesteld. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!