< 2017 >
November
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
oktober
oktober
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
 • Snel naar de bel – Geusseltbadeditie
  15:00 -18:00
  15-11-17

  Echte piraten vallen nooit tussen wal en schip, zij springen vrijwillig in de plomp! Er wordt een bijzonder uitdagend parcours klaargezet IN HET ZWEMBAD! Een klimtoren, een stormbaan, we gaan er een spetterend feest van maken. Wellicht dat voor de personen die het parcours het snelste afleggen nog een gouden beloning in het verschiet ligt. De dukaten zijn uit de schatkist gehaald om uit te reiken aan de snelste piraat. Om 14:30 mogen we naar binnen en om 15:00 begint het! Hopelijk tot dan!

16
17
18
19
20
21
22
 • Piratendiner
  19:00 -21:00
  22-11-17

  Kom met ons eten tijdens het piratendiner! We gaan met z’n allen bunkeren alsof we het nog jaren op zee moeten overleven. Tijdens het piratendiner is ook de uitreiking van het moordspel, wat niemand natuurlijk wil missen. Wees er voor maar €16,50 bij.

 • Kroegentocht – De zeven zeeën
  21:00 -23:59
  22-11-17

  Tijdens ons lustrum gaan we op kroegentocht! We struinen de zeven zeeën af op zoek naar rum, shots en andere versnaperingen. Ga mee op deze reis, klim aan boord van schip, sla de riemen uit en roep: Schip Ahoi! Om niet tussen wal en schip te geraken moet je je op tijd aanmelden bij de balie. De kosten bedragen €7,-!
  Behouden vaart!

23
24
25
26
27
28
29
30
 • Bootgala
  21:00 -23:59
  30-11-17

  Op 30 november 2017 vindt de laatste activiteit van de lustrumactiviteitenmaand plaats. Wij gaan deze maand afsluiten met een fantastisch gala! Dit gala wordt een extra memorabel gala, omdat het gevierd wordt op een varende boot!

  De aanvang van het gala is om 21.00 uur, de boot zal afvaren om 22.00 uur en terugkeren rond 02:00 uur. Er zal een DJ aanwezig zijn voor de muziek, en er komt een professionele fotograaf om prachtige foto’s van iedereen te maken!

  Dit unieke evenement is toegankelijk voor leden van Santé voor €20. Het is ook toegestaan om introducees mee te nemen voor een prijs van €22,50. Wees op tijd met inschrijven, want je wilt deze boot niet missen!

december
december
december

Zoals jullie de afgelopen maanden misschien wel gezien hebben, is de Almanakcommissie druk bezig geweest met de Almanak. Alle memorabele momenten en gebeurtenissen van de afgelopen vijf jaar zijn samengebracht in één boek. De Almanak is verkrijgbaar voor 5 euro en zal uitkomen in januari. Schrijf je snel in op de balie, zodat je verzekerd bent van een mooie Almanak! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de balie te komen, kun je de Almanak ook reserveren via de site. Ook zullen er de komende tijd een aantal previews verschijnen op Instagram en de site, dus houd deze zeker in de gaten! Liefs, de Almanakcommissie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste Feestgangers,

Deze week kun je nog kaartjes kopen voor de Randwyck party bij de balie van Santé. Volgende week zijn wij gesloten. Je kunt dan bij een van de andere studieverenigingen van FHML je kaartje bemachtigen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste GW’ers

Zoals een aantal van jullie vast al hebben ondervonden, zijn er veel vertragingen. Check dus van tevoren goed je reis en alternatieven. Meer sneeuw wordt verwacht in de middag en avond, houd hier dus rekening mee!

Be safe and enjoy the view 😍❄️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alle foto's zijn gemaakt door Elaine van Lambaart ... See MoreSee Less

View on Facebook

In Gesprek met Santé biedt leden de mogelijkheid hun mening te delen en te praten over onze studievereniging. Denk bijvoorbeeld aan wat voor veranderingen je zou willen zien binnen onze vereniging, wat voor ideeën je hebt over nieuwe activiteiten, vragen betreft afgelopen activiteiten of perspectieven van andere leden of het bestuur. Zo dragen we samen bij aan verbetering en verduidelijking binnen onze mooie studievereniging. Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te zien. Jullie kunnen je op de balie inschrijven.

Agendapuntjes insturen (uiteraard bij voorkeur anoniem) kan tot 9 januari 12:00 via de ‘Denk mee met Santé’ bus op de balie of het onderstaande inschrijfformulier: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJjMmI1yDtFv8_FyW7wdxmeknq85wz4rbm_QP8czVXIwDOyw/viewform.
Denk eraan dat je je agendapuntje goed toelicht, zodat we jullie anonimiteit kunnen waarborgen en toch kunnen behandelen wat jullie willen. Anders kunnen de agendapuntjes helaas niet in de agenda opgenomen worden.

Woensdag 10 januari zal In Gesprek met Santé om 16:00 in Uns50 K0.480 starten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

NIEUWS

Aftrap Lustrumjaar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Korting bij rijschool Paul Bastiaens

Wil jij naast je studie je rijbewijs halen in Maastricht? Dan bieden wij in samenwerking met rijschool Paul Bastiaens een unieke deal aan! Op vertoon aan de flyer - af te halen bij de balie - krijg jij €50,- korting op jouw pakket! Rijschool Paul Bastiaens heeft...

Lees meer

Santé Introductiedagen

Van 11 tot 14 september staan de Santé Introductie Dagen weer voor de deur, oftwel de SID. Tijdens de SID kun je de commissies van MSV Santé nog beter leren kennen! Op maandag zal de SID openen met een balieborrel op de universiteit, gevolgd door een Dies Natalis...

Lees meer

MSV SANTE

Bezoekadres: Universiteitssingel 40 Kamer 0.636d 6229 ER Maastricht
Postadres: Universiteitssingel 40 Postbus 616 6200 MD Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: 043-3881695

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 10:30 – 13:30
Vrijdag t/m zondag: gesloten

CONTACT US

4 + 3 =