Jaargang 22 – no. 9 februari 2024
Afgelopen weken heeft MSV Santé niet stilgezeten. We hebben een volle planning achter de rug waarin we ons in hebben gezet om geld op te halen voor Kankeronderzoeksfonds Limburg. Met dank aan de Promotiecommissie en het opzetten van de Goede Doelen Week (GDW) is dit erg goed gelukt! Binnenkort wordt het bedrag bekend gemaakt dus houd onze Instagram en de nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven!
Verder breekt blok vijf van het academisch jaar alweer bijna aan. Wat de tijd vliegt! Dat betekent natuurlijk ook dat er weer een Blok Openings Party (BOP) op de planning staat om het te vieren. Maar goed, voordat we de dansvloer op stelten kunnen zetten moeten we de tentamen week eerst doorkomen. Dus MSV Santé duikt na onze laatste activiteiten dit blok weer de boeken in. Lees gauw verder om te weten waar je je afleiding van het leren kan zoeken!
Afgelopen activiteiten

Santé op stap – 20 maart
De Onderwijscommissie neemt je mee in de wereld van koffie en thee. Waan je samen met Santé in de wereld van koffie en thee door een gezellige en interessante rondleiding bij Van Blanche Dael brouwerij.

Familiedag – 16 maart
Dit is het moment waarop je ouders, broertjes, zusjes, andere familieleden, en vrienden een kijkje kunnen in jouw leven als student Gezondheidswetenschappen. Zij zullen op deze dag kennismaken met een dagje à la UM, onder andere door het volgen van een college, een practicum en een onderwijsgroep. Er wordt uiteraard ook gezorgd voor een lekker stuk Limburgse vlaai, want daar kun je niet omheen als je hier in het zuiden studeert! Later wordt er nog gezorgd voor een lunch en wat te drinken.
Ben je het zat om elke keer maar weer te vertellen aan je familie en vrienden hoe je studentenleven er op Maastricht University aan toe gaat? Kom het ze dan laten zien op de familiedag!

Actieve Leden activiteit – 14 maart
Het is eindelijk zo ver, de ALA komt eraan. Op deze speciale dag stappen Lynn en Sanne samen in het huwelijksbootje! Na een onvergetelijke bachelorette party is alles uit de hand gelopen en de bruiloft moet gered worden. Daarom gaan de leden de Hangovergame spelen om de bruiloft te redden!!  Vergeet je dus niet in te schrijven.

BingoLingoPopShotSongQuiz – 12 maart
Op dinsdag 12 maart is het tijd voor de BingoLingoShotPopSongQuiz🎊! De leukste activiteit om samen met je vrienden naar toe te komen! Het wordt een geweldige avond vol met spellen en natuurlijk drankjes.

Er zijn verschillende rondes waarin je natuurlijk fantastische  prijzen kunt winnen van onder andere Bakkerij Hermans en Lumière.

Goede Doelen Week – Week 11
Het is weer zover, de Goededoelenweek! Naast de tosti’s op de balie, kun je een heerlijke (gezonde!) avondmaaltijd bestellen voor de Goededoelenweek! Op woensdag 13 maart bezorgt de Promotiecommissie overheerlijke poké bowls om Kankeronderzoeksfonds Limburg te steunen.

Aankomende activiteiten

Heel Santé bakt – 26 maart
Zijn jullie klaar voor de lente en is jouw ultieme paaswens om te bakken?
Heb jij je bakkunsten altijd al eens willen meten met andere Santeërs? Dan is dit je kans!Wegens onze voorliefde voor eten en het succes van voorgaande jaren, presenteert de Activiteitencommissie: Heel Santé Bakt: paas editie!
Maak jij met jouw groepje de mooiste en lekkerste paas taart of cake en ga jij met een van de prijzen naar huis? Sla je (be)slag op 26 maart en kom vanaf 20:00 samen van de creaties genieten bij de kardinaal in Amby.Blok Openings Borrel – 11 april
De tijd vliegt om en het vijfde blok van het jaar gaat al bijna beginnen.  Wat betekent dat de er weer een BOB aan komt! Dus schud je heupen los op de dansvloer en vier het nieuwe blok!Actieve Leden Weekend – 12 tm 14 april
Het leukste weekend van het jaar komt er weer aan: het Actieve Leden Weekend (ALW)!! Van 12 t/m 14 april gaan we als vereniging een weekendje weg met allemaal leuke activiteiten die je niet mag missen. Een weekend vol gezelligheid, feesten en chillen, wie wil dat nou niet? Dus schrijf je gauw in!

Bestuursblog

Hoii,
Dit jaar ben ik de voorzitter en commissaris extern van MSV Santé en dit is super leuk om te doen! Ik heb met verschillende mensen, zoals de andere voorzitters binnen de universiteit en veel sponsoren meetings, wat altijd gezellig is. Verder ben ik veel bezig met andere subjes binnen het bestuur, zoals het organiseren van Actief Leden Weekend. En dit allemaal met de 3 andere toppers in mijn bestuur maakt het nog beter :). Ik kreeg de opdracht om te schrijven over wat ik het tot nu toe het leukst vond van een bestuursjaar, maar daar heb ik niet 1 antwoord op. Er zijn heel veel dingen die ik dit jaar heb mogen doen, die ik anders niet gedaan had zoals speechen bij de diploma uitreiking en naar feesten van andere studieverenigingen door het hele land!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695


 

Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD MaastrichtOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.