Sinds 2015 bestaat stichting Vrienden van Santé zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere kennissen betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! Als Vriend van Santé ontvangt u het ledenmagazine (de CheerS) en de nieuwsbrief (News of Santé), zodat u helemaal op de hoogte blijft van wat er speelt bij onze studievereniging. Daarnaast krijgt u, geacht het pakket dat u kiest, een uitnodiging voor de Vriendendag. Deze gezellige dag wordt speciaal voor Vrienden van Santé georganiseerd!

Wat hebben we vorig jaar gedaan?

Afgelopen jaar begon de vriendendag met koffie of thee en natuurlijk niet te vergeten een lekker stuk Limburgse vlaai in café d’n Hiemel. Hierna zijn we een mooie wandeling gaan maken door het immer zonnige Maastricht richting de Maas, om vervolgens een leuke boottocht te maken. Als afsluiting zijn we gaan barbecuen bij een van de leden van MSV Santé. Kortom, een zeer geslaagde dag!

Komende Vriendendag zal plaatsvinden op 8 juni 2024. Hopelijk zien we u daar ook!

Interesse om Vriend te worden?

Heeft u ook al veel interesse gekregen? Wilt u graag op de hoogte blijven van wat uw kind of kleinkind (of andere geliefde) allemaal meemaakt bij deze gezellige studievereniging? Dan hebben wij hele mooie aanbiedingen voor u!

  • Voor €30,- : Ontvangt u 5 maal de CheerS* en alle News of Santé**.
  • Voor €60,- : Ontvangt u 5 maal de CheerS, alle News of Santé, en een uitnodiging voor de Vriendendag

*De CheerS is het tijdschrift van MSV Santé.

**De News of Santé is de digitale nieuwsbrief (deze ontvangt u elke drie weken).

Extra informatie

Daarnaast krijgt u bij het bedrag van €60,- de mogelijkheid om naast uzelf, ook anderen mee te nemen! Ideaal als u bijvoorbeeld uw partner en/of zoon/dochter mee zou willen nemen naar deze heugelijke dag! Deze zullen dan voor een meerprijs van €30,- p.p. ook deel mogen nemen aan de Vriendendag. De duur van een Vriendschap is geldig voor één heel jaar!

Hopelijk hebben we u hierbij voor nu voldoende geïnformeerd over Vrienden van Santé en we hopen wij uiteraard dat u Vriend wil worden! U kunt uw interesse kenbaar maken door uw mailadres achter te laten middels dit formulier.

Wilt u toch nog meer informatie over wat het inhoudt om Vriend te worden van MSV Santé dan kunt u ons volgen op Instagram, een mail sturen naar vriendenvansante@outlook.com of bellen met 043-3881695 (balie MSV Santé maandag t/m vrijdag tussen 10:30 en 13:30 uur bereikbaar.)

Tenslotte hopen wij u in het zonnige zuiden te mogen ontvangen op de Vriendendag van 2024!

Privacybeleid Vrienden van Santé

Mailadressen van Vrienden van Santé zijn de enige persoonsgegevens die na een jaar sponsoring bewaard blijven, met als enige doel het via deze mailadressen uitnodigen van Vrienden van voorgaande jaren ten tijde van een jubileum.