Sinds 2015 bestaat stichting Vrienden van Santé zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere sympathisanten betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! Als Vriend van Santé ontvangt u het ledenmagazine (de CheerS) en de nieuwsbrief (News of Santé), zodat u helemaal op de hoogte blijft van wat er speelt bij onze studievereniging. Daarnaast krijgt u, geacht het pakket dat u kiest, een uitnodiging voor de Vriendendag en/of Lustrum feestavond. Deze gezellige dag wordt speciaal voor Vrienden van Santé georganiseerd!

Wat hebben we voorgaande jaren gedaan?

De afgelopen twee jaar kon de Vriendendag helaas niet plaatsvinden vanwege het coronavirus. Desalniettemin was de Vriendendag van het jaar ervoor een groot succes! Na een gezellige samenkomst bij het studentenhuis van oud-bestuurslid Luuk Schmelzer, met onder andere koffie of thee en natuurlijk niet te vergeten een lekker stuk Limburgse vlaai, zijn we een mooie wandeling gaan maken door het immer zonnige Maastricht richting een bierproeverij bij brouwerij Klinker. Hierna hebben wij een heerlijk quizdiner bij Au Mouton Blanc gehad en zijn we met een goed gevulde maag nog even verder gaan borrelen. Kortom, een zeer geslaagde dag! 

Komende Vriendendag zal zelfs extra groot aangepakt worden, het is namelijk het eerste lustrum van Vrienden van Santé! Daarom zal de Vriendendag op 14 mei 2022 afgesloten worden met een grootse Lustrum feestavond!

Interesse om Vriend te worden?

Heeft u ook al veel interesse gekregen? Wilt u graag op de hoogte blijven van wat uw kind of kleinkind allemaal meemaakt bij deze gezellige studievereniging? Dan hebben wij hele mooie aanbiedingen voor u!

  • Voor €25,- : Ontvangt u 5 maal de CheerS* en alle News of Santé**.
  • Voor €40,-: Ontvang u een uitnodiging voor de Lustrum feestavond die plaats zal vinden op 14 mei 2022***.
  • Voor €60,- : Ontvangt u 5 maal de CheerS, alle News of Santé, en een uitnodiging voor de Vriendendag en Lustrum feestavond die plaats zal vinden op 14 mei 2021.

*De CheerS is het tijdschrift van MSV Santé.

**De News of Santé is de digitale nieuwsbrief (deze ontvangt u elke drie weken).

***Dit pakket is alleen toegankelijk voor oud-Santé leden en oud-Vrienden

Extra informatie

Daarnaast krijgt u bij het bedrag van €60,- de mogelijkheid om naast uzelf, ook anderen mee te nemen! Ideaal als u bijvoorbeeld uw partner en/of zoon/dochter mee zou willen nemen naar deze heugelijke dag! Deze zullen dan voor een meerprijs van €25,- p.p. ook deel mogen nemen aan de Vriendendag (maximaal 2 personen extra per Vriend. Meer personen extra voor €30 p.p.). De duur van een Vriendschap is geldig voor één heel jaar!

Hopelijk hebben we u hierbij voor nu voldoende geïnformeerd over Vrienden van Santé en we hopen wij uiteraard dat u Vriend wil worden! U kunt uw interesse kenbaar maken door uw mailadres achter te laten middels dit formulier.

Wilt u toch nog meer informatie over wat het inhoudt om Vriend te worden van MSV Santé dan kunt u ons volgen op Instagram, een mail sturen naar vriendenvansante@outlook.com of bellen met 043-3881695 (balie MSV Santé maandag t/m vrijdag tussen 10:30 en 13:30 uur bereikbaar.)

 Tenslotte hopen wij u in het zonnige zuiden te mogen ontvangen op de Vriendendag van 2023!

Privacybeleid Vrienden van Santé

Mailadressen van Vrienden van Santé zijn de enige persoonsgegevens die na een jaar sponsoring bewaard blijven, met als enige doel het via deze mailadressen uitnodigen van Vrienden van voorgaande jaren ten tijde van een jubileum.