Jaargang 21 – no. 8 – maart 2023

In het mooie zuiden…

Afgelopen maand was het weer tijd voor het meest geliefde feest hier in het zuiden van het land, namelijk Vasteloavend. Gelukkig hebben wij hier in Maastricht carnavals vakantie waardoor dit feest ook zeker goed gevierd kan worden. Na een fijne week vakantie is het weer tijd om door te studeren.

We zijn alweer bijna halverwege het vierde blok van dit jaar. Dit betekent ook dat wij als bestuur weer zijn begonnen naar onze zoektocht voor het nieuwe bestuur die volgend jaar van ons het stokje over zal nemen. Met al twee informatie borrels en één speeddate evenement waar geïnteresseerde leden extra informatie over het bestuur konden krijgen en met al hun vragen terecht konden, is het nu tijd voor de sollicitaties. De deadline voor solliciteren is op zondag 12 maart om 23:59 uur!

Goededoelenweek 

Binnenkort is het weer tijd voor de Goededoelenweek! Van 6 t/m 10 maart organiseert de Promotiecommissie allerlei leuke activiteiten om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar zal de opbrengst naar het Ronald McDonald Huis Maastricht gaan. We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om zoveel mogelijk geld op te halen! Naast de Goededoelenweek zijn we afgelopen maand al goed van start gegaan met geld ophalen, namelijk met de valentijnsactie. In de week zelf kun je rekenen op wisselende activiteiten, dus voor ieder wat wils. De hele week lang worden er tosti’s verkocht op de balie, dus kom vooral gezellig langs! Na twee succesvolle jaren op rij komen de pokébowls dit jaar weer terug. Dit jaar hebben we zelfs plek voor 100 bestellingen! Kom op woensdag dus gezellig samen met je vrienden om van een overheerlijke maaltijd te genieten, gewoon bij jou thuisbezorgd. Daarna is het namelijk tijd voor wedden dat ik het kan, waarbij er mooie prijzen te winnen zijn. Donderdag zullen we tijdens de Actieve Leden Activiteit een roulette spel en een veiling houden, waar wederom mooie prijzen te bemachtigen zijn. Er valt dus ook nog van alles te winnen tijdens de Goededoelenweek! We hebben leuke sponsoren weten te regelen, dus houdt de Instagram van Santé in de gaten voor updates over de activiteiten en prijzen.  Mocht je niet deel kunnen nemen aan de activiteiten, maar wil je ons wel steunen? Klik dan op de volgende link en bepaal zelf het donatiebedrag: https://www.starteenactie.nl/acties/goededoelenweek-2023-msv-sante 

Wij hebben er zin in en we hopen jullie dan te zien!

Groetjes, de PromoCie

Het reguliere aanbod van UM Career Services is te vinden op deze pagina.

Aankomende activiteiten

Goedendoelenweek – 6 tot 10 maart
Tijdens de Goededoelenweek haalt MSV Santé geld op voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
Wedden dat ik het kan – 8 maart
10 Sante’ers uit verschillende commissies zijn weddenschappen aan gegaan en hebben dit gefilmd. Nu is aan jullie de vraag, lukt het de Sante’er om de uitdaging te voltooien of niet? Zodra je hebt betaald krijg je in je mail de link naar het formulier waar je jouw antwoorden in kunt vullen. Boven iedere uitdaging is een kort filmpje te zien om een impressie van de weddenschap te krijgen!
Dus wat denk jij dat de antwoorden zijn? Voor een kleine 2,- euro kun jij op alle kandidaten inzetten door deze form in te vullen, halen ze de challenge wel of niet?
De uitslag van alle weddenschappen zal woensdag 8 maart om 20:00 op insta via een livestream bekend gemaakt worden!
Actieve Leden Activiteit – 9 maart
Zoals ieder jaar heeft het bestuur als bedankje een mooie activiteit georganiseerd voor alle actieve leden van MSV Santé. Wat dit gaat zijn zal nog even een verassing blijven!
Goedendoelen roulette – 9 maart
Tijdens deze mooie roulette vallen mooie prijzen te winnen. Dus wees er zeker bij met de hele commissie!Beursfeest – 14 maart
Wilde je toevallig op 14 maart om 22:00 naar de gym gaan? Of even een potje gaan padellen? Nou skip de gym even, trek je beste sport outfit aan en kom gezellig naar het beursfeest. Als bier drinken een sport was, zijn wij er wel zeker van dat jullie elke avond zouden sporten.

Winterreis – 16 tot 20 maart
Dit jaar reist MSV Santé af naar het mooie Val Thorens voor wat sneeuwpret. Lekker skiën, snowboarden en natuurlijk de après ski!

Volleyballen – 23 maart
Het is weer tijd voor een leuke sportieve activiteit! Donderdag 23 gaan we volleyballen (indoor). Er is plek voor 20 fanatieke sporters die tegen elkaar kunnen strijden voor de 1e plek. Het adres is Kelvinstraat 1 Maastricht en het zal plaatsvinden van 20:00 tot 22:00. Hopelijk zien we je dan!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.

Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD MaastrichtOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.