Jaargang 22 – no. 1 december 2023
Het laatste blok voor de kerstvakantie is aangebroken, en we kijken uit naar die welverdiende pauze na het harde werken. Nog even de boeken induiken, en dan mogen we genieten van een welverdiende vakantie. De feestdagen staan voor de deur, en de sfeer van gezelligheid begint langzaam te komen.Daarbij heeft de Promotiecommissie ons verrast met een aankondiging. Sinterklaas maakt een tussenstop bij onze balie. Zorg dus dat jij je schoentje gezet hebt voordat hij langskomt!Ondertussen heeft MSV Santé de dateweken achter de rug. Cupido was druk in de weer met zijn pijlen, en we hopen stiekem dat er tussen de commissies een nieuwe vonk is ontstaan. Romantiek en studeren gaan blijkbaar hand in hand, en het zou zomaar kunnen dat er wat liefdesverhalen worden geschreven tijdens deze gezellige decemberdagen.
Afgelopen activiteitenParticipokébowlTijdens deze activiteit gaan de leden met elkaar in gesprek over actuele stellingen die relevant zijn voor de vereniging. Je kon de hersenen bijna horen kraken!PubgolfIn deze koude winterdagen blijft MSV Santé niet stil zitten. Onder het genot van een drankje zijn we Maastricht afgegaan met de pubgolf van de Activiteitencommissie. LingoAlle bollenbozen hebben zich uit kunnen leven met de Lingo avond van de Onderwijscommissie. Geïnspireerd op het iconische televisiespel gaan de leden de strijd met elkaar aan.

Aankomende activiteiten

Santé BorrelHet is weer tijd voor de gezelligste borrel van het jaar, de Santé Borrel! We zijn te vinden in onze stamkroeg om gezellig bij te kletsen en de kerstvakantie vast in te luiden. Schaatsen op het vrijthofAangezien het december is, de maand waarin alle magische dingen gebeuren! Er zit maar één ding op. We gaan naar de wereld van Magisch Maastricht en laten onze schaatskunsten de vrije loop!
Kom kennismaken tijdens de partzorg Meet & Connect partzorg daagt je uit voor een potje Jeu de Boules in Utrecht. Heb jij de onderhandsewerptechniek helemaal onder de knie en zou je graag meer willen leren over interim- enprojectmanagement? Of is je enige ervaring met Jeu de Boules op de camping, maarben je meer geïnteresseerd in ervaring opdoen als consultant in de zorg? Dan leren wejou graag kennen op 6 december bij de Boules Bites Bar in Utrecht.Tijdens de partzorg Meet & Connect is er genoeg tijd om vrijblijvend in gesprek te gaan over interim- en projectmanagement, consultancy in de zorg, de ervaringen vanpartzorgers en natuurlijk om je techniek te verfijnen op de Jeu de Boules baan. Eenmooie kans om laagdrempelig in contact te komen met partzorg en onze collega’s. Benje geïnteresseerd? Kijk op onze website en geef je op via het aanmeldformulier:https://partzorg.nl/actueel/meet-connect-op-6-december-2023-in-utrecht/

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT

Bezoekadres:Universiteitssingel 40Kamer 0.636d6229 ER MaastrichtE-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nlTelefoon: +31 (0)43-3881695


Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.