Jaargang 21 – no. 5 – november 2022

Tijd om iets te vieren!

Dit jaar hebben wij, MSV Santé, iets te vieren. Namelijk ons vierde lustrum! MSV Santé bestaat 20 jaar. Dit vieren wij deze maand met een maand vol leuke activiteiten in het thema ‘elementair’. November is ondertussen al twee weekjes bezig, en dat betekend ook dat onze lustrummaand al halverwege is. Met nog twee spectaculaire weken te gaan hebben wij er zeker zin in!
 

Bestuursblog – Rinne Driessen  

Wij zijn als bestuur deze week precies vijf maanden bezig. In die vijf maanden heb ik hele drukke periodes en hele rustige periodes ervaren. Qua functie verschilt het namelijk heel erg wanneer je wat moet doen. Momenteel ben ik vooral veel bezig met mijn portefeuille taken. Veel van onze sponsorcontracten moeten namelijk de komende periode verlengd worden. Voor het verlengen van een contract plan ik een evaluatie gesprek in met de sponsor. Tijdens zo een gesprek hebben we het over onze ervaring met de samenwerking en plannen we ook alvast bepaalde sponsorposts in.

Naast het contact met sponsoren zijn wij als bestuur ook al voor bezig met het organiseren van het actieve leden weekend. Het plannen en organiseren van dit soort activiteiten valt onder algemene bestuurstaken. Deze vallen dus niet onder een specifieke functie. Wij kijken meestal naar wie er tijd heeft om hetgeen te organiseren. Zo proberen we de werkdruk van de verschillende functies zo gelijk mogelijk te trekken. Bijvoorbeeld voor het actieve leden weekend hebben we veel verschillende subjes opgesteld die ieder een ander specifiek onderdeel regelen voor het weekend. Sommige van deze subjes moeten nu al bezig zijn met het regelen en voorbereiden, terwijl andere dichter bij het weekend bezig zijn.

Knaek-pas
Met de Knaek pas kan je korting krijgen bij veel verschillende bedrijven. Scan de QR-code en krijg het eerste jaar korting gratis!

Aankomende activiteiten

Moord diner – 15 november
Er is een moord gepleegd?! Maar waarom? En door wie dan?
Dinsdag 15 november om 18.30 ontrafelen we wie de kok heeft vermoord tijdens een heerlijk 3-gangendiner bij Café d’n Ingel.
De diepte in, Grottentocht – 17 november
Ontdek met ons de diepe aarde van Maastricht in de prachtige grotten van de Jezuïetenberg. Op donderdag 17 november om 20:00 uur starten we met een rondleiding van ongeveer anderhalf uur. Daarna sluiten we af met een drankje bij Basilica.
Warme Winteravond – 22 november
Een heerlijk rustig avondje, waarbij we gezellig kletsen onder het genot van onder andere een gluhweintje, chocomelk en marshmallows.Lustrumgala, Light your fire – 24 november
Trek je mooiste black-tie outfit aan en kom met ons feestvieren bij het Lustrumgala der MSV Santé! Op donderdagavond 24 november zijn jij en je +1 van harte welkom bij Ipanema, de feestgelegenheid in het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Het gala zal plaatsvinden van 20.00u tot 01.00u en belooft een vurige avond te worden!

Brainstormevenement – 29 november
Het eerste Brainstormevenement van het academisch jaar komt er weer aan! Op 29 november van 16:00 uur tot 18:00 uur zullen we samenzitten met studenten en docenten om te discussiëren over belangrijke punten binnen het onderwijs. Het Brainstormevenement zal plaatsvinden in UNS50 K0.480. Heb je nog agendapunten die je wil bespreken? Dan kun je ze sturen door een e-mail te sturen naar msvsante_onderwijs@maastrichtuniversity.nl.
Dus, wil je graag zaken over het onderwijs bespreken? Kom dan vooral langs op 29 november!

Santé bier proeverij – 1 december
Het is eindelijk zo ver… De tweede, en laatste, bier proeverij om de uiteindelijke smaak van het enige echte MSV Santé bier te bepalen. Tijdens de eerste bierproeverij is het sterk blond bovenaan geëindigd. Maar wat voor een sterk blond gaat het worden? Tijdens deze proeverij zullen er 4 smaken geproefd worden. Één van deze zal het MSV Santé bier worden. Wil jij mee bepalen hoe het bier gaat smaken? Kom dan 1 december naar de bierproeverij!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.

 

Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695


Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD Maastricht
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.