Jaargang 22 – no. 10 november 2023
Het eerste tentamen is weer achter de rug, Dat hebben we gevierd met een exotische Jungle bob. Na een avond vol wilde dansmoves is het nu tijd om weer hard aan het werk te gaan. De eerste week van het nieuwe blok is achter de rug, en we tellen de dagen af tot een welverdiende kerstvakantie. Maar tot die tijd staat er nog genoeg leuks op de planning. Lees er meer over in onze komende activiteiten!
Plaatsing commissiesMSV Santé is niet stil blijven zitten afgelopen weken. Met een uitdagende activiteit van de Sportcommissie heeft Santé zijn grenzen verlegd door de hoogte in te klimmen met boulderen.

Aankomende activiteiten

Santé Dateweken – week 45 tm 46Love is in the air bij MSV Santé. Tijdens onze dateweken gaan onze commissies op date met elkaar. En ik kan je zeggen, de vonken vliegen er vanaf!Randwyck Party – 16 novemberOp 16 november is in Café “de 2 Heeren” een geweldig feest, waar je kan dansen tot je erbij neervalt en de avond van je leven kan hebben. Scoor snel een ticket voordat ze uitverkocht zijn, want dit feest maakt van je maand een november to remember!Lingo – 21 novemberWil jij je taalvaardigheid aanscherpen en tegelijkertijd een gezellige avond beleven? Dan hebben we goed nieuws! De Onderwijscommissie nodigt je uit voor een bruisende Lingo avond die je niet wilt missen!  Het wordt een avond vol spanning en plezier, geïnspireerd door het iconische televisiespel Lingo. Teams zullen strijden tegen elkaar om lingo te winnen en er valt zelfs een prijs te winnen.

Q-Talent is de organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar een (bij)baan in de bedrijfsvoering van de zorg. Ze bieden projecten aan op het gebied van procesoptimalisatie, DBC-verwerking, ondersteunen bij onderzoek, plannings- en zorgadministratieve werkzaamheden. Ook hebben ze verschillende traineeships en bieden ze een uitgebreid ontwikkelprogramma aan

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.