Jaargang 22 – no. 29 september 2023

Met de eerste paar weken van het schooljaar achter de rug, zitten we bijna op de helft van het eerste blok. Afgelopen weken heeft Santé ook niet stil gezeten. De Santé Introductie dagen zijn geweest. Hier konden de eerstejaars kennis maken met onze vereniging en al het leuks wat wij organiseren. De introductie dagen begonnen met de balieborrel waar iedere commissie zich kort voor stelt en uitlegt wat ze doen. Na de borrel was het tijd voor de muziekquiz, georganiseerd door de Feestcommissie. Dit was onder het genot van een drankje en een pizza.De tweede activiteit van de Introductie Dagen was het cycling diner. Hierbij fietsten de groepjes voor elke gang naar een andere locatie. Hier hebben ze de kookkunsten van onze commissies beoordeeld. Hopelijk heeft alles gesmaakt!En dan op donderdag was het tijd voor de Blok Opening Party en de Kampreünie. Hier gingen we samen de foto’s van het introductie kamp kijken. Dit was hét laatste moment waar de eerstejaars zich in konden schrijven voor een commissie bij MSV Santé. Het was een denderende avond met veel inschrijvingen!

Plaatsing commissiesKomende dinsdag krijgen de eerstejaars te horen in welke commissies te geplaatst zijn. Een spannende, maar vooral leuke dag dus! Een jaar vol activiteiten en gezelligheid kan dan pas écht van start gaan. De eerste activiteit zal de Santé Borrel in onze stamkroeg Café Printemps zijn. Het belooft een avond vol gezelligheid te worden!

Aankomende activiteiten

Bekendmaking commissies – 3 oktoberDe eerstejaars krijgen op dinsdag te horen in welke commissie zij geplaatst zijn. Een spannende maar vooral leuke dag. Vergeet dus niet je mail te checken!Santé Borrel – 5 oktoberDe eerste Santé Borrel (SaBo) van het jaar is er weer! We gaan met zijn alle borrelen en bijkletsen in onze stamkroeg Café Printemps. Tour de Santé – 12 oktoberDe nieuwe commissies zijn gevormd, dus het is weer tijd voor Tour de Santé! Op 13 oktober vanaf 19:30 fietsen er groepjes door Maastricht. Bij ieder bestuurslid thuis wordt gestopt voor een lekker drankje. Wil jij de nieuwe leden én het bestuur beter leren kennen?

Vind jij het leuk om als vrijwilliger een 1-op-1 contact op te bouwen met een cliënt met een langdurig psychiatrische kwetsbaarheid? Om 1 keer in de 2 weken of vaker iets te betekenen voor een ander en natuurlijk ook voor jezelf! (o.a. ervaring opdoen, ontwikkeling, kennismaking met praktijk)? Op momenten die jou uitkomen (kan op alle dagen op alle momenten)? Word dan vrijwilliger bij Levantogroep Vrijwilligers! Naast een zorgvuldige matchingsprocedure zodat je een cliënt krijgt die bij jou en je voorkeuren past, bieden wij ook begeleiding op maat, onkostenvergoeding, verzekering, interessante bijeenkomsten. En een unieke mogelijkheid om als vrijwilliger én als mens alvast kennis te maken met en ervaring op te doen in de GGZ!Nieuwsgierig? Behoefte aan meer info?Neem contact op met Marco Piëtte van Levanto Vrijwilligers: marco.piette@levantogroep.nl  06-15216431. Hij kijkt graag samen met jou of er een match is tussen wat jij zoekt en wat wij zoeken! Voor meer informatie kun je ook alvast kijken op: www.levantogroep.nl/vrijwilligers

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:Universiteitssingel 40Kamer 0.636d6229 ER MaastrichtE-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nlTelefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten