Jaargang 22 – no. 9 september 2023
Het schooljaar is weer van start!De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er alweer bijna op. Met maar liefst 420 eerstejaars heeft gezondheidswetenschappen een record aantal studenten bereikt. Dit betekent natuurlijk extra veel koffie en tosti’s op de balie om ze te verwelkomen op de universiteit. Wij wensen iedereen veel succes en plezier de komende weken!Niet alleen de studenten zijn weer een jaartje ouder, maar Santé ook! Komende maandag is alweer de 21ste verjaardag van Santé. Dit gaan we natuurlijk vieren met een lekker stukje Limburgse vlaai op de balie. Zeker langskomen dus!
Ook in de vakantie heeft Santé niet stil gezeten. Voor alle aankomende gezondheidswetenschappers hebben we ieder jaar het eerstejaars kamp. Drie dagen vol gezelligheid en feestjes waarin we ze vast kennis leren maken met het studentenleven. Om nog een keer na te genieten van alle mooie herinnering organiseren we op 14 september de kampreünie. In Café Printemps, onze nieuwe stamkroeg, verzamelen we om de foto’s terug te kijken. Meteen na de kampreünie is ook de eerste Blok Openings Party. Dan trappen we het nieuwe schooljaar af met een groot feest!

Santé Introductie Dagen  

Om kennis te maken met de vereniging organiseert Santé iedereen jaar de Santé Introductie Dagen. Tijdens deze week kunnen de nieuwe eerstejaars kennismaken wat MSV Santé allemaal te bieden heeft. Met verschillende activiteiten komen zij in aanraking met de vele commissies van Santé.Om een goed overzicht van de commissies te krijgen zal de eerste activiteit een welkomstborrel zijn. Hier stelt iedere commissie zich kort voor en leggen ze uit wat de commissie nou precies doet. Na de korte introductie is er een barbecue en een verassingsactiviteit georganiseerd door de Feestcommissie. Het belooft veel leuks!De tweede activiteit van de Introductie Dagen is de cycling diner. Hierbij fietsten de groepjes voor elke gang naar een andere locatie. Zo worden ze al een beetje wegwijs in Maastricht. Op elke locatie wordt er voor ze gekookt door een van onze commissies. Als bestuur doen wij natuurlijk ook mee als kookgroepje!En dan op donderdag is het tijd voor de kampreünie en de Blok Opening Borrel. Hét eerste moment waar de eerstejaars zich in kunnen schrijven voor een commissie bij MSV Santé. Het belooft een leuke avond te worden om het jaar goed af te trappen!

Aankomende activiteiten

Barbecue + verassingsactiviteit – 12 septemberOm het nieuwe academisch jaar lekker te beginnen komt er een super leuke BBQ aan! Wil je heel graag bij een commissie of twijfel je nog? Dan is dit het moment om andere commissies te leren kennen en al je antwoorden op je vragen te krijgen. Wij kunnen jullie beloven dat er na de BBQ geen twijfels meer zijn. Om de BBQ extra leuk te maken sluiten we af met een verrassingsactiviteit. Wat deze inhoudt? Dat zien jullie later pas. Het enigste wat we er over los kunnen laten is dat het zeker de moeite waard is!!Daarnaast werken we met deze BBQ met BYO (Bring Your Own Boose), dus neem vooral je lekkerste (alcoholische) dranken meCycling DinnerOp woensdag 13 september is het cycling dinner. Er wordt voor je gekookt door leden van Santé, en elke gang van dit diner ga je in een ander studentenhuis eten.

Blok Openings Party + Kampreünie – 14 septemberNa genoten te kunnen hebben van de overheerlijke BBQ en de cycling dinner, sluiten we de introductie dagen van Santé af met een knaller! De allereerste blokopeningsparty. bij Printemps komt eraan en hij beloofd heel gezellig te worden. Daarnaast is dit ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor een commissie! Kom dus vooral 14 september naar Café Printemps om er met z’n alle een knallende afsluiting van te maken!!
De ideale manier om je eerste avontuur te starten als junior consultant Zorg & ICT. ZZA – Zorgadministratie & Applicatiebeheer zoekt in opdracht van een klant 4 junior consultants voor de komende zomerperiode. Je zal allerhande werkzaamheden rondom de zorgadministratie uitvoeren. Uiteraard word je in deze periode bijgestaan door ervaren consultants en is het een degelijke kennismaking en basis voor de start van je carrière. Interesse? Bel ons of stuur je cv + motivatie naar solliciteren@zza.nl #teamzza #vacature #juniorconsultant #trainee #youngprofessional #gezondheidswetenschap #zorgenict #consultancy #zorgadministratie

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:Universiteitssingel 40Kamer 0.636d6229 ER MaastrichtE-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nlTelefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten