Jaargang 21 – no. 3 – september 2022

We zijn weer begonnen!

De collegebanken zijn alweer een paar weken gevuld met studenten. Met maar liefst 367 nieuwe eerstejaars Gezondheidswetenschappen studenten, is het weer aardig druk op de faculteit. De eerstejaars hebben al een paar weken de tijd gehad Maastricht te ontdekken en hun plekje te vinden in het studentenleven dat deze mooie stad te bieden heeft. Met de eerste weken al voorbij komt de eerste tentamenweek ook steeds dichterbij. Kom gezellig een keertje langs op de balie als je een pauze nodig hebt van het studeren. De thee en koffie staat altijd klaar! Wij wensen iedereen veel succes de komende weken, en hopelijk tot op de balie.

 

Santé Introductie Dagen  

Het academisch jaar is weer begonnen en met dat zijn ook de Santé Introductie Dagen geweest. Tijdens deze week kunnen de nieuwe eerstejaars kennismaken wat MSV Santé allemaal te bieden heeft. Met verschillende activiteiten komen zij in aanraking met de vele commissies van Santé.

Om een goed overzicht van de commissies te krijgen was de eerste activiteit de balieborrel. Hier stelde iedere commissie zich kort voor en legde ze uit wat de commissie nou precies doet. Na de korte introductie was het tijd voor de borrel. De eerstejaars konden in verschillende kamers in gesprek gaan met de commissie leden om zo ook de leden beter te leren kennen. Borrelen zonder goede bodem is natuurlijk geen goed idee, daarom waren er ook pizza’s besteld!
Na lekker gegeten te hebben was het tijd voor de avond activiteit georganiseerd door de  Feestcommissie. Dit jaar was het een leuke Crazy 69 met veel verschillende opdrachten waarbij de eerstejaars onder begeleiding van de ouderejaars in groepjes de strijd met elkaar aangingen.

De tweede activiteit van de Introductie Dagen was het cycling diner. Hierbij fietste de groepjes voor elke gang naar een andere locatie. Als bestuur deden wij mee als kookgroepje. Hopelijk had alles gesmaakt!
En dan op donderdag was het tijd voor de Blok Opening Borrel. Hét laatste moment waar de eerstejaars zich in konden schrijven voor een commissie bij MSV Santé. Het was een denderende avond met veel inschrijvingen!

Aankomende activiteiten

Commissie bekendmaking – 4 oktober
De eerstejaars krijgen op dinsdag te horen in welke commissie zij geplaatst zijn! Vergeet niet je mail te checken.
Beursfeest – 6 oktober
Heb jij altijd al een echte filmster willen zijn voor een avond? Dan is dit je kans, trek je beste high fashion film kleding aan voor het eerste Beursfeest van het jaar. Dit is het eerste feest met je nieuwe commissie, spannend!
Kroegcollege – 11 oktober
Ben jij geïnteresseerd in wat er allemaal komt kijken bij verplichte jeugdzorg, én hou je van een lekker biertje? Dan is het kroegcollege wat voor jou! Met een biertje in de hand zullen wij deze avond naar de verhalen van twee gedragswetenschappers van Viajeugd luisteren over de verplichte jeugdzorg en alles wat daarbij komt kijken!
Tour de Santé – 13 oktober
De nieuwe commissies zijn gevormd, dus het is weer tijd voor Tour de Santé! Op 13 oktober vanaf 19:30 fietsen er groepjes door Maastricht. Bij ieder bestuurslid thuis wordt gestopt voor een lekker drankje. Wil jij de nieuwe leden én het bestuur beter leren kennen?
Met de Knaek pas kan je korting krijgen bij veel verschillende bedrijven. Scan de QR-code en krijg het eerste jaar korting gratis!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.

 

Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695


Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD Maastricht
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.