Vol trots en enthousiasme mag ik jullie de nieuwsbrief sturen namens het 22ste bestuur der MSV Santé. Afgelopen dinsdag was de Algemene Ledenvergadering waar wij ingeslagen werden. Hier gingen negen weken van opleiding aan vooraf. Daarin hebben we veel geleerd en gelachen met onze voorgangers. Na alle voorbereidingen is het dan nu tijd voor het echte werk. Wij hebben er erg veel zin in en ik hoop jullie ook!Het einde van het academisch jaar nadert. Terwijl we dagen aftellen tot de zomervakantie staan er nog een aantal leuke activiteiten op de planning. Met een zeildag en een picknick op de planning gaan we tot die tijd volop genieten van het mooie weer!
Ieder jaar organiseert Vrienden van Santé een dag voor de leden van Vrienden van Santé. Tijdens deze dag krijgen de ouders een kijkje in het leven van hun kinderen. Op 10 juni heeft de Vrienden van Santé dag van dit jaar plaats gevonden. De dag begon op z’n Limburgs met een lekker stuk vlaai en een kleine kennismaking. Na de introductie kon de middag beginnen met een rondvaart op de Maas. Na even uitgewaaid te hebben was het tijd de stadswandeling. Hier zijn we langs alle highlights van de stad voor studenten. Zoals de uitgaansstraat en onze stamkroeg. Ook de oude marktbrug en stadsmuren van Maastricht hebben we bezocht. We sloten de dag af met een barbecue en een biertje in de stad. Hier hebben onze vrienden het enige echte Santé bier kunnen proeven. Al met al was het zeker een geslaagde dag. We hopen jullie volgend jaar weer te zien!

Aankomende activiteiten

Constitutie Borrel 22e bestuur – 19 juniHet heugelijke feit van deze constitutie willen wij vieren met een borrel, gehouden op19 juni aanstaande vanaf 21:00 uur tot 00:00 uur in Café van Bommel, Platielstraat 15, te Maastricht. Wij hopen u daar welkom te mogen heten.Pubquiz – 22 juniHet is weer zover: de Onderwijscommissie pubquiz!Dit jaar zal het thema dood en verderf zijn. Ook kan je zelf sneuvelverhalen insturen en wie weet kan je met jouw verhaal punten scoren tijdens de quiz!Champion’s League – 27 juniJullie aller aller laatste kans om punten te verzamelen voor Sportcommisssie, sportman en sportvrouw van het jaar! Je kan je voor deze activiteit alleen opgeven, maar ook in een twee of drietal!Kom lekker met ons voetballen, ook als je geen ster bent op het veld. Gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste!Prison Island en picknick – 29 juniDe laatste Activiteitencommissie activiteit van dit jaar. Deze keer gaan we kijken naar wie de beste skills heeft van Santé, als ze in een cel opgesloten zitten. Probeer met je team zoveel mogelijk punten te verdienen en vier je winst (of troost jezelf) met wat fris en chips tijdens een gezellige afsluiting in het stadspark na deze zware inspanning.Zeildag –  9 juni

Zondag 9 juli  is zoals jullie weten de zeildag in Lagakari.  We hopen natuurlijk op een warme zomerse dag, dus vergeet niet een t-shirt, petje, zonnebril, handdoek, zonnebrand en heeeel veel water mee te nemen. Wij zullen zorgen voor lunch, avondeten en wat te drinken, maar neem zelf zeker ook wat te snacken mee voor tussendoor! Verder zorgen wij voor wat spelletjes om er een leuke dag van te maken. Heb jij nou nog een spel dat niet te missen is, neem het dan mee! We beginnen om 12:00 en rond half negen zullen we weer vertrekken. Wij hebben er zin in!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:Universiteitssingel 40Kamer 0.636d6229 ER MaastrichtE-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nlTelefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.