Jaargang 21 – no. 12 – mei 2023

Afgelopen week zijn we op studiereis gegaan naar ons buurland voor een welverdiend weekendje weg. Na München onveilig gemaakt te hebben is het nu tijd om lekker bij te slapen en bij te komen van alle gezelligheid. Helaas is het na deze mini vakantie weer tijd om door te studeren.  Ondanks dat het einde van het jaar inzicht is, staan er nog genoeg leuke activiteiten op de planning. Zo gaan we volgende week opzoek naar de Mol in ons midden. Daarbij is het alweer tijd voor de allerlaatste DoMiBo van het jaar. Dus kom zeker even langs om te borrelen!
Eindelijk was het zover; de reis naar München kon beginnen! Extra bijzonder, omdat we deze reis eigenlijk in 2020 al wilden maken. Dit werd helaas verstoord door corona, maar nu was het toch echt tijd.Woensdagavond, na (voor de meesten) een versnapering bij de mac, vertrok de bus met 50 Santé’ers. De reis verliep bijna te soepel; om half 6 ‘s ochtends arriveerden we bij het hostel. Na een ochtend de stad verkennen, kregen we een prachtige wandeltocht en een rondleiding door een bierbrouwerij! Dat laatste uiteraard met een bierproeverijBij het avondeten zijn we beland in een restaurant met prachtige xxl-cocktails. Eén en al geslaagd dus!Vrijdag stond een bezoek aan de Allianz Arena en het bijbehorende museum op de planning. De kleedkamers, het veld; we hebben alles van dichtbij mogen bewonderen. Pijnlijk was het verlies van Bayern München wel de volgende dag…Vrijdagavond vertrokken we na het eten (waarbij we ons eigen biervat kregen!) naar de pubcrawl. Hier is flink gewandeld, en uiteraard ook flink gepilsd.De zaterdag stond, buiten een gezamenlijke lunch, in het teken van vrije tijd! Alle reizigers konden zo nog zelf kiezen wat ze wilden zien.Zondag vertrok de bus weer naar de Geusselt. Wij hebben een prachtige reis gehad, en we hopen de rest ook! Tot volgend jaar!Geschreven door: Anna van der Wel
Op 9 juni opent Q-Consult Zorg de deuren voor starters (0 – 2 jaar werkervaring) die aan de slag willen als consultant in de zorg.Tijdens deze inhousedag neem jij een kijkje in de keuken en krijg je een goed beeld van wat het werken bij Q-Consult Zorg inhoudt.Ben jij erbij?Check de Instagram van Q-Consult Zorg voor meer informatie en meld je aan! (@Qconsultzorg).

Aankomende activiteiten

Wie is de Mol – 30 meiZitten jullie elk jaar Wie is de Mol te bingen of vind je het gewoon heel leuk om opdrachten uit te voeren en je teamgenoten te dwarsbomen? Dan is dit jullie kans om net als de kandidaten samen met je mede-santeërs af te reizen naar een mooie locatie. In de mooie binnenstad van Maastricht zal je in groepjes de strijd aangaan om zoveel mogelijk geld te verzamelen en aan het eind van de avond mooie prijzen binnen te slaan!Domibo – 1 juniDe 3e en laatste DoMiBo van het jaar zal plaats vinden op donderdag 1 juni om 16.00 gewoon zoals altijd op de balie! Kom gezellig langs om te borrelen, eerste traytje verzorgen wij, de rest is BYOB. Tot dan!Vrienden van Santé dag – 10 juniOp deze dag heeft Vrienden van Santé een leuke dag georganiseerd voor de Vrienden van Santé om de vereniging te leren kennen.

 

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:Universiteitssingel 40Kamer 0.636d6229 ER MaastrichtE-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nlTelefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.