Jaargang 21 – no. 6 – januari 2023

Gelukkig 2023!

Het jaar 2022 hebben we met een knaller kunnen afsluiten tijdens de kerst vakantie. Afgelopen jaar zijn  er veel activiteiten georganiseerd, het bestuur is gewisseld en hebben we een grote nieuwe lichting eerstejaars mogen aannemen bij de vele commissies die MSV Santé rijk is. Volgens mij was het een erg geslaagd jaar. Hopelijk heeft iedereen zo genoten van 2022! Komend jaar wordt zeker weer een jaar vol gezelligheid met de vele activiteiten, de reizen en natuurlijk elkaar worden. Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten of gezellig op de balie.
                                                        

Almanakborrel 

Aankomende donderdag 19 januari is alweer de enige echte Almanakborrel! Afgelopen anderhalf jaar heeft de AlmanakCie keihard gewerkt om een mooi lustrumboek te maken over alle leuke herinneringen van de afgelopen vijf jaar. Het thema van de almanak én de Almanakborrel is ‘Roaring Twenties’. Net zoals in de Roaring Twenties hebben wij roerende jaren meegemaakt in onze ‘Twenties’ en om hierop terug te kijken, kan iedereen tijdens de borrel voor het eerst de almanak kopen.

De Almanakborrel begint om 21u in Printemps en zal overgaan in een leuk feestje met hapjes en drankjes tot laat in de avond. Zorg voor een bijpassende outfit (casual chique), zodat we met zijn allen feestelijk de almanak kunnen onthullen. De onthulling zal om 21:30u beginnen, dus be there or be square! Bij binnenkomst krijgt iedereen ook nog eens een lekker shotje en als je de almanak koopt, komt hier ook een lekker glaasje bubbels bij. Let wel op bij het kopen van de almanak, want OP = OP ! Dus wil jij zeker zijn dat jij die almanak straks mooi op je boekenplank hebt staan, kom vooral langs! Na de borrel zal de verkoop van de almanak verder gaan via de webshop. De almanak kost €12,- per stuk.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de 19e!

Liefs, de AlmanakCie

———————————————————————————————————————————————————————-
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de zorg waarin jij jouw analytische kwaliteiten kwijt kan?
En wil je je ondertussen verder ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen?
Dan heeft Q-Talent de ideale opdracht voor jou😃!Gedurende deze opdracht van minimaal 3 maanden ga je aan de slag met:

  • Het tijdig, juist en volledig registreren van alle zorgactiviteiten voor de specialismen Cardiologie, Cardiothorcale chirurgie en de SEH
  • Je verwerkt (complexe) werklijsten en voert waar nodig correcties uit
  • Meedenken over het structureel verbeteren van de zorgregistratie wordt zeer op prijs gesteld!

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘀𝗼𝗹𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻? 👇
Vacature DBC Medewerker – QTalent

Aankomende activiteiten

Karaoke – 17 januari
Neurie jij je door de dag, wachtend op de karaoke sessie onder de douche? Ben jij klaar om jouw zangtalent te delen met de rest van Santé? Schrijf je dan in voor de enige echte Santé Karaoke!! Een avond vol gezelligheid en hoge noten!

Participokébowl – 19 januari
Op 19 januari vindt de eerste Participokébowl van dit jaar plaats! We zullen het hebben over verschillende onderwerpen die spelen binnen MSV Santé. Vanaf 16.00 uur ben je welkom in de Bonte zaal. Na afloop gaan we met z’n allen pokébowls eten op de balie. Hopelijk zien we je op 19 januari voor jouw input en een lekkere pokébowl!

Almanakborrel – 19 januari
Op donderdag 19 januari zal de almanak onthuld worden! Wees bij deze gezellige borrel en koop meteen de almanak.

Poolen – 24 januari
Dinsdag 24 januari gaan we van 20:00 tot 22:00 een gezellig avondje poolen in het Snooker centrum in Maastricht. Kun jij een beetje overweg met een stokkie en een pooltafel? Doe mee aan het toernooi en verover de eerste plek! Daarnaast is er de gelegenheid om gezellig een drankje te doen met elkaar, dus schrijf je snel in tweetallen in (kaartjes zijn individueel)!
En vergeet niet je studentenpas mee te nemen voor korting!

Richtingsvoorlichting – 26 januari
Voor alle eerstejaars, Wil jij beter weten wat de richtingen van gezondheidswetenschappen inhouden? Kom dan gezellig langs bij de richtingsvoorlichting van MSV Santé op 26 januari van 14:30-16:00. Tijdens de richtingsvoorlichting zijn er studenten van alle richtingen die je vertellen over de richting die zij gekozen hebben. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en hun persoonlijke ervaringen delen met wat drinken en chips erbij Hopelijk zien we je dan!

Santé bierproeverij – 26 januari
Het is eindelijk zo ver… De tweede, en laatste, bier proeverij om de uiteindelijke smaak van het enige echte MSV Santé bier te bepalen. Tijdens de eerste bierproeverij is het sterk blond bovenaan geëindigd. Maar wat voor een sterk blond gaat het worden? Tijdens deze proeverij zullen er 4 smaken geproefd worden. Eén van deze zal het MSV Santé bier worden. Wil jij mee bepalen hoe het bier gaat smaken? Kom dan 26 januari naar de bierproeverij!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695


Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD Maastricht
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.