Jaargang 22 – no. 12 janauri 2024
De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar nog! Alle Santé’ers zijn inmiddels weer teruggekeerd naar Maastricht na een welverdiende vakantie. Onder het genot van een drankje op onze Blok Openings Party hebben we bij kunnen kletsen. Voor de mensen die niet klaar waren om de vakantie af te sluiten: niet getreurd de volgende vakantie is al snel weer in zicht Tot die tijd tellen we de dagen af met onze leuke activiteiten die op de planning staan. Lees gauw verder om op de hoogte te blijven van al het leuks wat we gaan doen!
Afgelopen activiteitenBlok Openings PartyHet eerste blok na de vakantie is weer van start gegaan. Dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We hebben dit gevierd met het onze bekende BOP. Een paar leuke plaatjes van de avond zijn hieronder te zien.

Aankomende activiteiten

Karaoke – 16 januariHeb jij zin in een gezellige avond waar je jouw innerlijke zanger of zangeres naar boven kan laten komen? Kom dan naar de karaoke avond in de Clichee. Laat de stress van je studieboeken achter en duik in een avond vol muziek en gezelligheid. Voor ieder de kans om zijn of haar zangkunsten te laten horen . Geweldige muziek, goede vibes en heel veel plezier staat op je te wachten. Noteer de datum en haal snel je kaartje, mis het niet! Brainstorm Evenement – 18 januariGa in gesprek met het universitaire personeel over hoe wij het onderwijs kunnen verbeteren!Benefiet Wedstrijd MVV – 23 januariGa de strijd aan tegen MSV Pulse voor het goede doel. Na onze eigen wedstrijd gaan we met z’n alle nog kijken naar de wedstrijd MVV-jong PSV. Dit wil je niet missen, dus koop gauw een kaartje!

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT

Bezoekadres:Universiteitssingel 40Kamer 0.636d6229 ER MaastrichtE-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nlTelefoon: +31 (0)43-3881695


Postadres:Universiteitssingel 40Postbus 6166200 MD MaastrichtOpeningstijden:Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30Zaterdag & zondag: gesloten

Copyright © 2022 MSV Santé, All rights reserved.