Jaargang 21 – no. 9 – maart 2023

Afgelopen maand heeft MSV Santé zeker niet stil gezeten. Tijdens de Goededoelenweek heeft MSV Santé geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis. Het eind bedrag hiervan wordt nog berekend. Dit zal via onze Instagram bekendgemaakt worden dus houd onze pagina in de gaten!  Ook is een groep van Santé leden vorige week afgereisd naar het mooie Val Thorens in Zuid Frankrijk om heerlijk te skiën.

Naast een drukke periode vol activiteiten vindt momenteel ook het sollicitatie proces voor het nieuwe bestuur plaats. Ben je benieuwd wie in het komende bestuur van MSV Santé zitten? Houd dan onze Instagram in de gaten op 11 april!

De volgende tentamenweek nadert al snel. Met nog één week les voor de tentamen week is het tijd om weer de neus in de studieboeken de duwen. Wij wensen iedereen veel succes met het leren voor hun tentamens!

MSV Santé Winterreis

Donderdag 16 maart toen was het eindelijk zo ver; de enige echte winterreis der MSV Santé 2023! Dit jaar vertrokken we met een enthousiaste groep Santéers naar het zuiden van Frankrijk, naar het bekende wintersportdorpje Val Thorens om daar de pistes te verkennen en de après-ski te beoordelen. Het skiniveau van de groep was divers; gevorderd tot mensen die nog nooit een skischoen hebben aan gehad, iedereen was welkom en iedereen was even fanatiek. Het gebied had gelukkig ook voor ieder wat wils: je hebt prachtige lange, uitdagende afdalingen met uitkijkpunten op meer dan 3 kilometer hoogte, maar ook waren er groene pistes die super voor de beginners waren. Na al het fanatieke skiën was het tijd voor een heerlijk drankje en dansje in de après-ski. We waren dan ook vooral te vinden in de 360 bar, met een biertje in onze handen, zonnetje op ons gezicht en een prachtig uitzicht op de piste. Hier hebben we met z’n allen enorm van genoten. Ook hebben we mogen proeven van het bruisende nachtleven in Val Tho. Zo gingen we de eerste avond op verkenning en belandde we in een van de gezelligste, meest vernederlandste kroegen. De tweede avond hadden we een kroegentocht georganiseerd waarbij we door onze reisleidster Jessie de leukste kroegen van Val Tho kregen te zien. Op de laatste dag liet het weer ons een beetje in de steek en ging een deel skiën en het andere deel op een terrasje zitten (met een grandioze kater). Maar ook was dit een gezellige dag en hebben we de reis in de avond gezellig samen afgesloten met een pizza en een drankje. In de avond was het alweer tijd om in de bus te stappen naar Maastricht en vielen de oogjes snel dicht bij iedereen.
Kortom was het een prachtige en onvergetelijke reis. We hebben er enorm van genoten.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en tot volgend jaar!!!
De Winterreiscommissie ’22 – ’23

Ps. We hebben op de instagram van Santé ook een kleine recap van de reis met leuke sfeerbeelden, dus zeker aan te raden deze eens te bekijken!

Aankomende activiteiten

Career Days – 29 en 30 maart
Netwerkborrel – 29 maart

Tijdens de netwerkborrel kom je in contact met verschillende bedrijven, kan je een professionele foto laten maken, je CV laten controleren en ontvang je een gratis goodiebag! Kom gezellig langs bij het Drielandenpunt in UNS 40 tussen 15:00 en 17:00 uur.

Kroegcollege Mindfulness – 30 maart
Kom gezellig langs tijdens ons interactieve college waarbij je leert over mindfulness onder het genot van een gratis biertje. Inloop vanaf 19:30 bij Basilica.

KB bekendmaking – 11 april
De afgelopen periode heeft het sollicitatie proces voor het 22ste bestuur plaats gevonden. Op 11 april is het eindelijk zo ver, de KB bekendmaking. Houd onze Instagram in de gaten op 11 april om kennis te maken met het nieuwe kandidaatsbestuur.

BOB – 13 april
Het begin van het volgende blok is alweer in zicht, en dat betekent dat het weer tijd is voor een BOB! Ook deze BOB gaan we jullie creativiteit weer hard aan het werk zetten met het volgende thema: ‘verkleed als je favoriete nationale feestdag!’ Trek allemaal jullie beste outfitjes uit de kast en kom dit samen met ons vieren in Basilica.

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.
Facebook
Instagram
Website
Email
LinkedIn
CONTACT
Bezoekadres:
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: +31 (0)43-3881695
Postadres:
Universiteitssingel 40
Postbus 616
6200 MD MaastrichtOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten