We zijn weer begonnen met het academisch jaar, daarom ook weer een nieuwe jaargang van de News of Sante (NoS). We hopen dat iedereen een fijne start van hun jaar heeft gehad, met name onze nieuwe eerstejaars leden! Bij Santé hebben we ook zeker niet stil gezeten, we hebben nu al intussen de introductieweek, facultaire introductiedag en het introductiekamp met veel plezier mogen ervaren. In de komende weken mag het plezier doorgaan, tijdens de Santé Introductie dagen! Lees hierover snel meer in deze News of Santé!
Bestuursblog 
Pfoe, dat waren een aantal leuke, gezellige en drukke weken. Tijdens de INKOM was Santé weer te vinden op de welkomstmarkt, in het stadspark en bij de MECC feesten. Hier hebben we met veel gezelligheid de nieuwe studenten in Maastricht mogen ontmoeten. Ook heeft Santé haar jaarlijkse BBQ weer gehad. Achter, op de parkeerplaats, van het MSV Santé huis waren 80 studenten aan het praten en grillen onder de zomerzon. Een goede aanloop naar het eerste MECC feest van de week. Als bestuur hadden we onze handen hier zeker aan vol, catering regelen, zeilen ophangen tegen de verwachte regen en gastvrouw of -heer spelen. Dat was het zeker waard toen we in de voorgrond zagen hoeveel nieuwe studenten uitkeken naar hun nieuwe leven hier in Maastricht. Hier hebben we nog meer van kunnen zien toen we direct na de facultaire introductiedag op introductie kamp zijn gegaan. De energie bij iedereen moest eerst nog stijgen Iedereen moest nog even bijkomen toen we in de bus richting het kamp zaten, niet vreemd, na zo’n lange dag. Maar onder het genot van een frietje, een drankje en feestje was de energie snel terug en is er voluit gedanst en meegezongen. De rest van het kamp, als de zon te verdragen was, hebben we onze tijd verdaan met sporten, activiteiten en algemene gezelligheid. Na het corvee gedaan te hebben en de bagage ingepakt te hebben, keken velen al uit om even stil te zitten of liggen in de bus naar huis. Op het einde, toen we in de bus terug naar Maastricht zaten en iedereen weer even aan het opladen was, kon ik toch nog even lachen toen iemand zei: “De heuvels en de weg hier zijn echt wel anders, het voelt helemaal niet als Nederland!” waarop de degene naast haar zei: “Goh, we zijn nog in België meid”.
– Yorick
Secretaris der MSV Santé
Afgelopen activiteiten

INKOM Barbecue – Dinsdag 20-08-2024

Facultaire introductiedag – Dinsdag 27-08-2024

Introductiekamp MSV Santé – Dinsdag 27-08-2024 t/m vrijdag 30-08-2024

Aankomende activiteiten:

Santé introductie dagen:

Dinsdag 10-09-2024

16:00-18:00 – Commissie Interesse Borrel (CoMiBo):
Diepenbeekzaal, begane grond van UNS 40

De CoMiBo is dé plek om de commissies van Santé te zien en ontmoeten, iedereen die geïnteresseerd is in Santé is welkom. Stap op huidig en oud leden van commissies af om te kijken welke bij jou past en krijg een beeld van wat commissies organiseren of doen voor de vereniging. Deze activiteit is vrijblijvend en latere inloop is altijd nog mogelijk. Kom gerust langs en ontmoet Santé onder het genot van een complementair hapje en een drankje.20:30-23:00 – Crazy 88:
Na de CoMiBo organiseert de Feestcommissie van Santé een super leuke speurtocht door Maastricht. Dit is een unieke kans om zowel Santé met haar commissies als de stad te leren kennen!! Natuurlijk is het geen leuke speurtocht zonder leuke spelletjes, drankjes en mooie prijzen. Op 5 verschillende locaties zullen onze Santé leden klaar staan om met verschillende groepjes studenten leuke spellen te spelen. Op het einde zullen we met zijn alle de avond afsluiten met een dansje in café Defilé!!
Inschrijven kan via deze link! Crazy 88 – Dinsdag 10-09-2024 20:30.Woensdag 11-09-2024
10:30-13:30 – MSV Santé 22 jaar oud!:
MSV Santé viert haar 22e verjaardag op deze datum! We nodigen geïnteresseerden uit om gezellig een kopje koffie en een traktatie te nuttigen op de balie!

Starttijd: 18:15 – Cycling Dinner:
Halverwege de Santé introductie dagen gaat het Cycling Dinner plaatsvinden: Een aantal Santé’ers zetten en koken een feestmaal voor verschillende groepjes fietsers die van locatie naar locatie mogen fietsen waar de aperitiefjes, voor-, hoofd- en nagerechten al klaar staan.
Je kan je voor deze activiteit inschrijven op onze website door een kaartje aan te schaffen in onze webshop en in het bijbehorende formulier je dieetvoorkeuren aan te geven.
Je weet het zeker, bij deze activiteit ga je niet hongerig naar huis!

Donderdag 12-09-2024
Starttijd: 22:00 – Blok Openings Party 1 (BOP):
Café Printemps

We gaan de SID afsluiten met een knaller, met de allereerste BOP van het nieuwe academisch jaar. Daarnaast is dit dé mogelijkheid om je in te schrijven voor een commissie!
Entree is gratis, dus kom gezellig langs! Ook hebben leden van MSV Santé korting op bier, fris en andere dranken deze avond met dank aan onze stamkroeg, Café Printemps.

.

Steun MSV Santé met Sponsorkliks 

Wil je MSV Santé steunen terwijl je je aankopen doet? Dat kan je doen door te bestellen via Sponsorkliks! Wanneer je artikelen bestelt via Sponsorkliks, ontvangt MSV Santé een percentage aan commissie. Bestellen kan gemakkelijk via de website van Sponsorkliks.
Onze Partners
Nog op zoek naar een kamer? Vind deze dan via Maastricht Housing!
Wil je beginnen aan je rijlessen? Volg deze bij Verkeersschool Bastiaens en ontvang, als lid van MSV Santé, €50,- korting op een lespakket.