Steek jij dit jaar de handen uit de mouwen? MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, organiseert van 10 tot en met 14 mei een Vrijwilligerswerkweek, waarbij jij je in kan zetten voor een ander. In deze week zullen we samenwerken met twee initiatieven: de Voedselbank Zuid-Limburg en Stichting Met je Hart Maastricht. De Voedselbank Zuid-Limburg voorziet wekelijks 1900 gezinnen, die dat tijdelijk nodig hebben, direct of indirect van voedsel. Stichting met je Hart zet zich in voor eenzame ouderen in Maastricht, door waardevolle ontmoetingen te organiseren en anderen aan te zetten tot actie.

Jij kunt je steentje bijdragen door het inzamelen van voedsel, het sturen van een kaartje naar een of meerdere oudere(n) of door, conform de maatregelen, langs te gaan en een praatje te maken met een of meerdere oudere(n).

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij je inzetten voor een ander en/of wil je meer informatie over de verschillende initiatieven? Klik dan op deze link om je in te schrijven: https://forms.gle/PRfiQGGxvphYNQQJ8, bekijk het Facebookevenement (https://www.facebook.com/events/284429006682029) of neem contact op met MSV Santé via msvsante@maastrichtuniversity.nl of social media.

Onthoud: een klein gebaar kan een groot verschil maken!

Pin It on Pinterest