Hola iedereen! Ik ben Mike van der Linden, 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Woerden. Na een online academisch jaar was het voor mij tijd om extra uitdaging te zoeken, vandaar dat ik heb gesolliciteerd voor een bestuursjaar binnen MSV Santé! Het komende jaar zal ik mij bezighouden met de functie van voorzitter en de portefeuille contact externe partijen en promotie. De grootste taak van de voorzitter is het behouden van het overzicht. Ik zal het komende jaar overzicht houden over de vereniging zelf, alle leden en het bestuur.

Elke week ben ik verantwoordelijk voor het maken van de agenda voor de bestuursvergadering en zal ik deze vergadering ook elke maandag leiden. Daarnaast ga ik het komende jaar MSV Santé vertegenwoordigen op verschillende overleggen waarbij meerdere verenigingen aanwezig zullen zijn. Bij deze overleggen is het mogelijk om zaken te bespreken die binnen de vereniging spelen. Als kers op de taart mag ik assisteren bij de bachelordiploma-uitreiking van de opleiding Gezondheidswetenschappen. Al met al zal ik het komende jaar veel gaan praten, maar gelukkig is dit hetgeen wat ik het allerliefst doe.

Bij mijn portefeuilletaken staat het onderhouden van sponsor- en samenwerkingscontracten centraal. Daarnaast mag ik mijn creativiteit loslaten voor berichten op social media zoals Instagram en Facebook. Het onderhouden van de social media doe ik gelukkig niet alleen, samen met het Social Media Subje zullen we het komende jaar MSV Santé goed promoten! Zoals je kan zien zal het komende jaar een lekker druk jaar worden, wat precies de uitdaging is die ik zocht. Als er na het lezen van dit stuk tekst nog vragen zijn, of je hebt gewoon zin in een gezellig gesprek, dan kun je mij altijd mailen of opzoeken! Ik heb enorm veel zin in het komende jaar en ik kijk uit naar al het plezier wat we met de vereniging gaan hebben!


Contact: msvsante_voorzitter@maastrichtuniversity.nl   

Pin It on Pinterest