Hola allemaal! Ik ben Raoul Vandebeek, 22 lentes jong, geboren en getogen in Maastricht. Gedurende het bestuursjaar 2021-2022 zal ik de vicevoorzitter van MSV Santé zijn, daarnaast heb ik ook de portefeuille contact en overzicht commissies. Binnen Gezondheidswetenschappen volg ik de richting Geestelijke Gezondheidszorg. Momenteel zit ik echter in het derde jaar van Gezondheidswetenschappen, en ben ik bezig met een minor in preventie.

Na twee jaar actief te zijn binnen de Cheerscommissie van MSV Santé, wilde ik graag verder groeien op professioneel vlak. Tegelijkertijd wilde ik, na een jaar dat in het water is gevallen door corona, nog het onderste uit mijn studententijd halen. Nou, hier ben ik dus! Als vicevoorzitter zal ik samen Mike, de voorzitter, overzicht houden over de vereniging en over het bestuur. Ook zullen wij samen MSV Santé vertegenwoordigen op landelijke overleggen. Mijn portefeuille houdt in dat ik overzicht houd over de dertien vaste commissies binnen MSV Santé. Dat betekent dat ik veel contact heb met de commissievoorzitters, en erop let of zaken goed lopen. Dit is supertof aangezien ik altijd een smoesje heb om bij commissies aan te sluiten en gezellig mee te kletsen en vergaderen. Ik heb enorm veel zin in mijn bestuursjaar.

Met mijn portefeuille heb ik het privilege dat ik alle actieve leden leer kennen, en als er nu één ding is dat ik leuk vind, dan is het wel nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast heb ik enorm veel zin in alle activiteiten waar ik “helaas” verplicht aanwezig moet zijn zoals feestjes, sportactiviteiten, reizen en een gala. Oh ja, het gaat een mooi jaar worden! Mocht je vragen aan mij hebben, stuur mij gerust een mailtje. Voor studenten, kom vooral langs op de MSV Santé balie op de universiteit voor een koffietje of een praatje of allebei!

.

Contact: msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Pin It on Pinterest