Hoi allemaal! Ik ben Merel Verhoeven, 19 jaar oud en ik kom uit Elst, Gelderland. Na mijn eerste jaar Gezondheidswetenschappen, waarin ik actief lid was van MSV Santé was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, daarom heb ik gesolliciteerd voor een functie binnen het bestuur. Komend jaar zal ik de functie van penningmeester uitvoeren.

De hoofdtaak van de penningmeester is het bijhouden van de financiën van de vereniging. Hiervoor moeten de uitgaven en inkomsten goed worden bijgehouden en verwerkt in de administratie. Doordat een klein foutje hierin al grote gevolgen kan hebben, zal ik worden gecontroleerd door de Kascontrolecommissie. Ook zal ik contact hebben met de financieel beheerder van iedere commissie om te controleren of de uitgaven en inkomsten van de commissies kloppen, waardoor ik toch in contact sta met iedere commissie!

Daarnaast zal het academisch jaar 2022-2023 een Lustrum zijn voor Santé, waardoor de Lustrumcommissie en de Almanakcommissie dit jaar weer ingevuld zijn. Voor beide commissies zal ik komend jaar bestuursverantwoordelijke zijn. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om mee te kijken hoe iets wat één keer in de vijf jaar voorkomt georganiseerd wordt.

Heb je nog vragen? Dan kan je mij bereiken via onderstaand emailadres.

 

Contact: msvsante_penning@maastrichtuniversity.nl

Pin It on Pinterest