De sinds kort gerenoveerde balie!

Ontmoetingsplek
De balie is de ontmoetingsplek voor de leden van MSV Santé. Dit is de uitgelezen plaats waar je kunt pauzeren, gezellig kunt lunchen met je medestudenten en ook altijd gewoon even gezellig langs kunt komen voor een praatje. Plof lekker neer op de bank met je gratis kopje koffie of thee!

In tijden van corona mogen er helaas maar twee personen per keer op de balie komen. Dit zullen twee leden van het bestuur zijn. Zij vinden het hartstikke gezellig als je langskomt voor een praatje en als je vragen hebt kun je daar natuurlijk ook altijd terecht.

Werkplek
Naast een gezellige ontmoetingsplaats is de balie ook een werkplek. Elke dag zijn er minstens twee leden van het bestuur te vinden om leden te ontvangen en om andere werkzaamheden uit te voeren. Ook zijn verschillende commissies er regelmatig aan het werk op de computers van de balie. Zo komt de Promotiecommissie daar om te photoshoppen en is de Cheerscommissie vaak druk aan het Indesignen.

Uithangbord
Al met al is de balie het uithangbord van de vereniging. Er komen elke dag veel studenten langs voor de gezelligheid, om te werken, dingen op te halen of om vragen te stellen; een ideale plek dus om reclame te maken!

Locatie
De balie is te vinden op de pas gerenoveerde begane grond van UNS40, op het rijtje bij de andere studieverenigingen van de FHML. Sinds de zomer in een gloednieuw kleurtje; mooi geel is niet lelijk!

Adres
Universiteitssingel 40
Kamer 0.636d
6229 ER Maastricht
Tijdens openingstijden is MSV Santé ook telefonisch bereikbaar: +31 (0)43-3881695

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:30 – 13:30
Zaterdag & zondag: gesloten
Het komt vaak voor dat er langer mensen op de balie aanwezig zijn dan de openingstijden. Dit is natuurlijk geen garantie, dus mocht je dringende vragen hebben maar er is niemand aanwezig, neem contact op met het bestuur via email: msvsante@maastrichtuniversity.nl

Pin It on Pinterest