Santé staat altijd voor je klaar en zorgt voor gezonde afleiding tijdens de studie.
Lid worden van Santé heeft verschillende voordelen, ook als je niet als actief lid deelneemt binnen een commissie.
Hieronder staan alle voordelen van een lidmaatschap bij Santé op een rijtje:
  • Leden ontvangen korting op boeken.
  • Korting op activiteiten: Leden krijgen korting op bepaalde activiteiten die door MSV Santé worden georganiseerd.
  • Korting in onze stamkroeg: Op vertoon van je ledenpas krijg je 10% korting op eten én korting op drinken in de stamkroeg van MSV Santé: George’s Pub (Achter het Vleeshuis 17) https://www.facebook.com/georgespub/.
  • Blokboekpassen: Leden kunnen voor 10 euro een blokboekpas aanschaffen waarmee ze aan het begin van ieder blok een geprint blokboek kunnen komen ophalen op de balie.
  • Korting bij Leen Bakker Maastricht (Belvédèrelaan 84, 6219 PE): Leden krijgen 10% korting op de gehele collectie. Zo kun je dus voor een leuke prijs je studentenkamer inrichten! (Uitzondering op diensten als bezorging en stoffering, confectie-artikelen en showmodellen).
  • Mogelijkheid om in een commissie te gaan: Leden hebben de mogelijkheid om actief te worden binnen een commissie om zichzelf hier te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen.
  • Exclusieve evenementen: Leden hebben toegang tot bepaalde activiteiten die alleen voor leden worden georganiseerd zoals de ledencantus en ledenweekend.
  • Gebruik van de MSV Santé app: Leden krijgen toegang tot de MSV Santé app, hét online platform waar alles van Santé samenkomt en waar je gemakkelijk in contact komt met je medeleden.
  • GEEN ontgroening: Iedereen is welkom om vrijblijvend lid te worden van de vereniging ZONDER voorafgaand een ontgroening of iets dergelijks te moeten ondergaan.
  • Relatief goedkoop: Een lidmaatschap voor 4 jaar kost maar 45 euro!
Een lidmaatschap is te allen tijden aan te schaffen aan de balie van Santé in UNS40. Tijdens de Facultaire Introductiedag in augustus zal er ook een speciale gelegenheid zijn om naar de balie te komen om je in te schrijven!

Blijf op de hoogte!

Ook het aankomende academisch jaar bieden wij de mogelijkheid om andere eerstejaars studenten te leren kennen. In verband met het coronavirus, gaat het een andere invulling krijgen. Voor meer informatie over de vervangende activiteiten, klik hier.

Misschien heb je ook nog andere vragen over studeren in Maastricht, op kamers wonen of de studievereniging MSV Santé.

Laat hier je contactgegevens achter & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Pin It on Pinterest