Vrienden van Santé

Sinds 2015 bestaat de stichting Vrienden van Santé zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere sympathisanten betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! Als Vriend van Santé ontvangt u de Cheers, het blad van MSV Santé en News of Santé, zodat u helemaal op de hoogte blijft van wat er speelt bij de studievereniging. Daarnaast is er ook de Vriendendag, waar voor u als Vriend een leuke en gezellige dag wordt georganiseerd.

 

Afgelopen vriendendag op zaterdag 18 februari was een groot succes! Na een gezellige pubquiz met koffie en natuurlijk niet te vergeten vlaai, zijn we lekker wat gaan eten bij The Lab. Daar hebben we een heerlijk voor- en hoofdgerecht gehad onder het genot van een lekker drankje. Met een goed gevulde maag zijn we toen naar de prachtige Domincanenkerk gelopen om daar verder te borrelen. Hier hebben leden van MSV Santé voor live muziek gezorgd en konden we genieten van mooie foto’s van de vereniging. Een hele geslaagde dag dus!

 Binnenkort treft u op deze pagina het inschrijfformulier en de -brochure aan.

Als u meer informatie wilt over wat het inhoudt om vriend te worden van MSV Santé kunt u een mail sturen naar msvsante_extern@maastrichtuniversity.nl.

CONTACT US

15 + 12 =