Vrienden van Santé

Sinds 2015 bestaat stichting Vrienden van Santé zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere sympathisanten betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! Als Vriend van Santé ontvangt u het ledenmagazine (de CheerS) en de nieuwsbrief (News of Santé), zodat u helemaal op de hoogte blijft van wat er speelt bij de studievereniging. Daarnaast krijgt u, geacht het pakket dat u kiest, een uitnodiging voor de Vriendendag. Deze gezellige dag wordt speciaal voor Vrienden van Santé georganiseerd.

Wat hebben we vorig jaar gedaan?
Afgelopen Vriendendag was een groot succes! Na een gezellige samenkomst bij Santé’s stamkroeg Gabi’s Beer Bar, met onder ander koffie of thee en natuurlijk niet te vergeten een lekker goed stuk Limburgse vloai, zijn we een mooie wandeling gaan maken door het immers zonnige Maastricht. Hierna hebben wij een heerlijk diner aan de Maas gehad en zijn we met een goed gevulde maag zijn we terug naar Gabi’s Beer Bar gelopen om daar verder te borrelen. Hier hebben we een een aloude strijd tussen de geslachten beslecht met het spel Mannen vs. Vrouwen! Kortom, een zeer geslaagde dag!

Interesse om Vriend te worden?
Heeft u ook al veel interesse gekregen? Wilt u graag op de hoogte blijven van wat uw kind allemaal meemaakt bij deze gezellige studievereniging? Dan hebben wij hele mooie aanbiedingen voor u!

Voor €20,- : Ontvangt u 4 maal de CheerS* en alle NOS**
Voor €60,- : Ontvangt u 4 maal de CheerS, alle NOS, en een uitnodiging voor de Vriendendag op 18 mei 2019!

*De CheerS is het tijdschrift van MSV Santé (deze ontvangt u 4 maal per jaar).

** De NOS is de digitale nieuwsbrief (deze ontvangt u elke twee weken).

Extra informatie?
Daarnaast krijgt u bij het bedrag van €60,- de mogelijkheid om naast uzelf, ook anderen mee te nemen! Ideaal als u bijvoorbeeld uw partner en/of zoon/dochter mee zou willen nemen naar deze heugelijke dag! Deze zullen dan voor een meerprijs van €25,- p.p. ook deel mogen nemen aan de Vriendendag (maximaal 2 personen extra per Vriend). De duur van een Vriendschap is geldig voor één heel jaar!

Hopelijk hebben we u hierbij voor nu voldoende geïnformeerd over VVS en hopen wij uiteraard dat u Vriend wil worden! Opgeven voor Vrienden van Santé kan tot en met 11 november 2018 via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScap4oimVQXq2LGTaUErG_YrPCJinCaAZX7De2M0mY-DKsN2Q/viewform

Wilt u toch nog meer informatie over wat het inhoudt om vriend te worden van MSV Santé kunt u een mail sturen naar vriendenvansante@outlook.com of bellen met 043-3881695 (balie MSV Santé tijdens kantooruren bereikbaar.)

Tenslotte hopen wij u in het zonnige zuiden te mogen ontvangen op 18 mei 2019 voor de Vriendendag!

 

 

 

CONTACT US

4 + 9 =