Vrienden van Santé

Sinds 2015 bestaat de stichting Vrienden van Santé zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere sympathisanten betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! Als Vriend van Santé ontvangt u de Cheers en News of Santé, zodat u helemaal op de hoogte blijft van wat er speelt bij de studievereniging. Daarnaast krijgt u, geacht het pakket dat u kiest, een uitnodiging voor de Vriendendag. Deze gezellige dag wordt speciaal voor alle Vrienden van Santé georganiseerd.

Afgelopen Vriendendag op was een groot succes! Na een gezellige pubquiz onder het genot van koffie of thee en natuurlijk niet te vergeten Limburgse vlaai, zijn we lekker wat gaan eten bij The Lab, waar we heerlijk gedineerd hebben. Met een goed gevulde maag zijn we toen naar de prachtige Domincanenkerk gelopen om daar verder te borrelen. Hier hebben leden van MSV Santé voor live muziek gezorgd en konden we genieten van mooie foto’s van de vereniging. Een hele geslaagde dag dus!

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag op de hoogte blijven van wat er allemaal binnen de studententijd van uw kind speelt? Dan kunt u een keuze maken uit de volgende pakketten.

  • Pakket 1 Kameraad: U ontvangt de CheerS* en de NOS**
  • Pakket 2 Maatje: U ontvangt de CheerS, de NOS en de uitnodiging voor het middagprogramma van de Vriendendag
  • Pakket 3 Vriend: U ontvangt de CheerS, de NOS en de uitnodiging voor zowel het middag- als avondprogramma van de Vriendendag

U krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket als individu of koppel. De prijzen zijn als volgt en gelden voor één academisch jaar:

  • Pakket 1 Kameraad: €25,- (individu) en €30,- (koppel)
  • Pakket 2 Maatje: €40,- (individu) en €50,- (koppel)
  • Pakket 3 Vriend: €60,- (individu) en €90,- (koppel)

*De CheerS is het tijdschrift van MSV Santé (deze ontvangt u 3x per jaar).

** De NOS is de digitale nieuwsbrief (deze ontvangt u 1x in de twee weken).

 

Onderstaand treft u de brochure aan en u kunt hier klikken om naar het inschrijfformulier te gaan.

Als u meer informatie wilt over wat het inhoudt om vriend te worden van MSV Santé kunt u een mail sturen naar vriendenvansante@outlook.com.

CONTACT US

13 + 11 =