Sponsoren

 

Autorijschool Paul Bastiaens het meest vertrouwde adres voor rijopleidingen in Maastricht of je nu gaat voor je auto-, bromfiets-, motor- of aanhangerrijbewijs. Autorijschool Paul Bastiaens staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt en dus alles geeft wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Grand Café/Restaurant EDD’s is een voor een hapje en drankje voor jong en oud van ’s middags tot ’s avonds. Ook staan ze bekend om hun livemuziek en pubquiz-avonden, in combinatie met de Italiaanse en Argentijnse keuken zorgen zij voor een geslaagde lunch of diner!

Careffect uit Utrecht is gespecialiseerd in de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering binnen zorginstellingen. Careffect organiseert jaarlijks Zorgtalent, waar studenten van MSV Santé strijden tegen andere studieverenigingen om de titel ‘Zorgtalent van het jaar’. Zorgtalent staat elk jaar in het teken van het oplossen van een casus uit de consultancy.

Mise en Place is een horecaprojectbureau waarbij niet alleen gastvrijheid centraal staat, maar ook waar je als student zijnde nooit uitgeleerd raakt en jezelf kan blijven ontwikkelen. De mission statement van Mise en Place luidt “together we proudly put energy in making friends & creating synergy”.

Vrienden van Santé bestaat sinds 2015 zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere sympathisanten betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! 

InterUM is een detacheringsbureau van de Universiteit Maastricht. Zij detacheren werknemers naar alle faculteiten en diensten van de universiteit. Zij staan voor optimale dienstverlening en oprechte betrokkenheid bij student en opdrachtgever.

Gabi’s Beer Bar is de stamkroeg van MSV Santé. Wij vieren onze blokopeningsborrels hier, drinken hier doordeweeks na de activiteiten graag wat speciaalbiertjes en iedere zondag komen we natuurlijk voor de sport langs.

Maasstaal BV is al meer dan 50 jaar de servicepartner voor de levering van staal, RVS, blankstaal en aluminium aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland (+/- 100 km van Maastricht), oftewel de Euregio. Hun staalmeesters hebben de beste kwaliteit geselecteerd en zorgen voor een goede afwerking en aflevering.

De Kopieerder is een professioneel printbedrijf gevestigd in zowel Maastricht als Roermond, met hoogvolume printers. Iedereen kan hier terecht voor brochures, handleidingen, boekjes, folders, posters, visitekaartjes en nog veel meer.