Sponsoren

 

Autorijschool Paul Bastiaens het meest vertrouwde adres voor rijopleidingen in Maastricht of je nu gaat voor je auto-, bromfiets-, motor- of aanhangerrijbewijs. Autorijschool Paul Bastiaens staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt en dus alles geeft wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Mièl Zorg uit Someren biedt hulp aan mensen op het gebied van (zelfstandig) wonen, zingeving in het leven, het aangaan en onderhouden van relaties, beheer van financiën en werkgerelateerde problemen en re-integratie. Daarnaast bieden ze (thuis) hulp en behandeling aan mensen met uiteenlopende psychiatrische diagnostiek, zoals autisme, depressies, psychoses, verslavingsproblematiek, maar ook dementie.

Careffect uit Utrecht is gespecialiseerd in de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering binnen zorginstellingen. Careffect organiseert jaarlijks Zorgtalent, waar studenten van MSV Santé strijden tegen andere studieverenigingen om de titel ‘Zorgtalent van het jaar’. Zorgtalent staat elk jaar in het teken van het oplossen van een casus uit de consultancy.

De Kopieerder is een professioneel printbedrijf gevestigd in zowel Maastricht als Roermond, met hoogvolume printers. Iedereen kan hier terecht voor brochures, handleidingen, boekjes, folders, posters, visitekaartjes en nog veel meer.

Vrienden van Santé bestaat sinds 2015 zodat leden, oud-leden, ouders, familie en andere sympathisanten betrokken raken bij MSV Santé. Met een kleine financiële bijdrage steunt u MSV Santé en wordt u Vriend van MSV Santé! 

InterUM is een detacheringsbureau van de Universiteit Maastricht. Zij detacheren werknemers naar alle faculteiten en diensten van de universiteit. Zij staan voor optimale dienstverlening en oprechte betrokkenheid bij student en opdrachtgever.

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar studenten aan bijbanen in de zorg, bij de overheid, bij woningcoörporaties en binnen het zorgvervoer. Regel jouw bijbaan bij Aethon!

Mosae group travel is de specialist in studie- en schoolreizen! Al jaren worden de studiereizen van MSV Santé zonder problemen door Mosae georganiseerd.

Wiertz gastvrij biedt flexibele horecabijbanen aan studenten door heel Limburg. Dit jaar sponsoren ze niet alleen MSV Santé, maar helpen ze ook met het verzorgen van ons gala!

AthenaStudies is een organisatie die bijlessen voor studenten verzorgt. Doordat studenten zelf betrokken zijn, kan er goed ingespeeld worden op hun wensen en ligt de focus op kwaliteit van het onderwijs en het beter leren begrijpen van een vak.

George’s Pub is de stamkroeg van MSV Santé. We organiseren hier al onze Blok Openings Borrels en zijn hier regelmatige te vinden voor een drankje.