Samenwerkingen

UM Career Services geeft carrière-advies aan studenten van Maastricht Universiteit. Ook verzorgen ze cursussen om de competenties van studenten te verbeteren. Elk jaar bieden ze een gratis workshop of college aan aan studenten gezondheidswetenschappen via MSV Santé.

Maastricht Computers is uw IT partner in de regio Limburg. Netwerk-, internet en draadloze computerproblemen lossen zij op. Ook voor oplossingen voor defecte computers, beeldschermen en laptops zijn ze te raadplegen. Zowel voor de particuliere en de zakelijke klant hebben zij altijd veel te bieden: een aantrekkelijk en breed aanbod van producten, diensten en oplossingen.

Boekhandel Dominicanen is gevestigt in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk en is door the Guardian uitgeroepen tot “The fairest bookshop of the world, a bookshop made in heaven”. De boekhandel is niet alleen een plaatje, het heeft natuurlijk ook een gevarieerd assortiment aan (school)boeken en muziek.

Stayokay heeft hostels over heel Nederland verspreid zitten. Het is het perfecte hostel voor (inter)nationale gasten om niet alleen te verblijven, maar ook te dineren en de vergaderen. Met jaarlijks 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.

Drukbedrijf.nl is een van de grootste onafhankelijke online drukportalen van Nederland. MSV Santé werkt met Drukbedrijf samen zodat al ons promotiemateriaal en drukwerk er op en top uitziet.

Team Notarissen uit Maastricht is een notariskantoor van mr. Thiessen, mr. Groutars en mr. Vrancken die tezamen de notariële zaken verzorgen.

Thiessen is een 300 jaar oude wijnhandel aan de Oude Gracht in Maastricht. Naast het aanbieden van geweldige wijnen, is de locatie ook perfect voor verschillende evenementen.

Husk is een reisorganisatie, die verschillende wintersport reizen verzorgt speciaal voor studenten. Dit jaar zal de winterreis van MSV Santé worden georganiseerd in samenwerking met Husk.

JMQ D-sign is een bedrijf in Maastricht gespecialiseerd in borduurwerk en textieldruk. Elk jaar worden de commissiepolo’s van Santé bedrukt door JMQ D-sign.