Samenwerkingen

AthenaStudies is een organisatie die bijlessen voor studenten verzorgt. Doordat studenten zelf betrokken zijn, kan er goed ingespeeld worden op hun wensen en ligt de focus op kwaliteit van het onderwijs en het beter leren begrijpen van een vak.

Maastricht Computers is uw IT partner in de regio Limburg. Netwerk-, internet en draadloze computerproblemen lossen zij op. Ook voor oplossingen voor defecte computers, beeldschermen en laptops zijn ze te raadplegen. Zowel voor de particuliere en de zakelijke klant hebben zij altijd veel te bieden: een aantrekkelijk en breed aanbod van producten, diensten en oplossingen.

Boekhandel Dominicanen is gevestigt in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk en is door the Guardian uitgeroepen tot “The fairest bookshop of the world, a bookshop made in heaven”. De boekhandel is niet alleen een plaatje, het heeft natuurlijk ook een gevarieerd assortiment aan (school)boeken en muziek.

Stayokay heeft hostels over heel Nederland verspreid zitten. Het is het perfecte hostel voor (inter)nationale gasten om niet alleen te verblijven, maar ook te dineren en de vergaderen. Met jaarlijks 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.

Drukbedrijf.nl is een van de grootste onafhankelijke online drukportalen van Nederland. MSV Santé werkt met Drukbedrijf samen zodat al ons promotiemateriaal en drukwerk er op en top uitziet.

Team Notarissen uit Maastricht is een notariskantoor van mr. Thiessen, mr. Groutars en mr. Vrancken die tezamen de notariële zaken verzorgen.