Een studievereniging kan natuurlijk niet functioneren zonder haar commissies en werkgroepen. De commissies en werkgroepen hebben allemaal hun eigen taken. Zij zorgen er op hun eigen manier voor dat MSV Santé is zoals het nu is. De activiteiten, de feesten, promotie, de Cheers, de reizen en ga zo maar door, deze zouden er niet geweest zijn zonder de commissies en werkgroepen. In de verschillende commissies en werkgroepen zitten de actieve leden van MSV Santé. Zij hebben gesolliciteerd voor een plekje in een commissie of werkgroep naar keuze en zijn hier zo terecht gekomen. Deze sollicitaties vinden in het begin van het jaar plaats. Het is super leuk en gezellig om te doen. Daarnaast leer je er ook nog eens heel veel van! Als lid van MSV Santé bestaat er de mogelijkheid om actief te worden binnen de studievereniging. Dit kun je doen door bij een commissie of een werkgroep te gaan. De commissies en de werkgroepen zorgen ervoor dat er activiteiten en feesten zijn, maar ook voor de promotie hiervan. Daarnaast mag het blad van MSV Santé ook niet ontbreken: de Cheers!
Om de verschillende commissies en werkgroepen te leren kennen kun je aan het begin van het jaar meedoen aan de Santé Introductie Dagen. Hier ga je allerlei leuke dingen doen om de mensen met de verschillende kleuren polo’s het hemd van het lijf te vragen. Kortom het is super leuk om te doen en je leert ook nog is veel van. Dan nog een kleine bijkomstigheid; het staat ook nog eens goed op je CV. Wil je meer weten over hoe je lid kunt worden? Ga dan naar de pagina Actief lid worden!

Blijf op de hoogte!

Ook het aankomende academisch jaar bieden wij de mogelijkheid om andere eerstejaars studenten te leren kennen. In verband met het coronavirus, gaat het een andere invulling krijgen. Voor meer informatie over de vervangende activiteiten, klik hier.

Misschien heb je ook nog andere vragen over studeren in Maastricht, op kamers wonen of de studievereniging MSV Santé.

Laat hier je contactgegevens achter & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Pin It on Pinterest