Studie- en zomerreis

Verschillende commissies en werkgroepen binnen de vereniging organiseren reizen voor de leden van MSV Santé. Wil je meer weten over de verschillende commissies, kijk dan hier. Op deze pagina vind je een kaartje met daarop de plekken waar we de afgelopen vijf jaren onder andere zijn geweest gehighlight.

De grote rode sterren staan voor de studie- en zomerreizen. Dit zijn:
– Poreč (2015)
– Praag (2016)
– Barcelona (2016)
– Berlijn (2017)
– Boedapest (2018)
– Krakau (2019)
In 2020 zouden we naar München gaan, helaas kon dit door corona niet door gaan.

Winterreis

Met de kleinere donkerrode sterren zijn plekken aangeduid waar we op wintersport zijn gegaan, namelijk: 
– La Joue Du Loup/Superdevoluy (2015 & 2016)
– Prapoutel (2017 & 2018)
– Risoul (2019)

Weekendjes weg

Met Santé gaan we ook weekendjes weg. Zo gaat elke commissie één of twee keer per jaar op weekendje. Een deel van de commissie regelt dit weekendje en zij bepalen ook waar de commissie dan naar toe gaat.

Ook gaan we ieder jaar op Actieve Leden weekend. Dit is een bedankje vanuit het bestuur aan alle actieve leden. Het bestuur regelt dit weekend dus.

Verder zou er dit jaar voor het eerst een zeilweekend georganiseerd worden door de allernieuwste commissie: de Zeilcommissie. Helaas kon dit vanwege corona niet door gaan.Schrijf je nu in voor de introductieactiviteiten!

Ga jij aankomend jaar Gezondheidswetenschappen studeren en wil jij jouw medestudenten leren kennen voordat het studentenleven in Maastricht echt begint? Klik dan hier om je in te schrijven voor de introductieactiviteiten: VOL = VOL!
PS: Dit zijn geen ontgroeningsactiviteiten!

Pin It on Pinterest