Lustrum activiteitenmaand

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

< 2019 >
Februari
  • Geen evenementen

Beste sportieve studiegenootjes,

De gezelligste en mooiste hardloopwedstrijd van het jaar komt er weer aan!! De BATAVIERENRACE! Het zal plaatsvinden in het weekend van 20 tot en met 22 april. Het gaat natuurlijk niet alleen om de hardloopwedstrijd, maar ook om het grootste studentenfeest van de Benelux.* Het enige wat we van je vragen is een shitload aan energie/gezelligheid en een klein beetje conditie.

Er is plek voor 25 mensen met wie we bij deze 25 etappes eens laten zien hoe sportief Santé is. De race begint in Nijmegen, via Duitsland, Achterhoek en we eindigen in Enschede. De etappes variëren van 3,4 tot 10,5 kilometer Dus er is voor iedereen een afstand die ze kunnen lopen. Het maakt niet uit hoe fit je bent en hoe hard je de etappe loopt als je maar weet dat het om de gezelligheid gaat!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor €37,50 (39,50 voor niet leden) bij de balie voor dit grote evenement. In deze prijs zit het eten, verblijf en vervoer van etappe naar de camping inbegrepen.
DIT MAG JE NIET MISSEN!

Heel veel liefs,

De Coolste Commissie van Santé

*Voor meer informatie zie www.batavierenrace.nl of vraag het aan een lid van de Sportcommissie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve GW’ers,

Hopelijk hebben jullie allemaal een toffe vakantie gehad. Het nieuwe blok is weer van start gegaan, hierbij alvast een overzicht van de activiteiten. Be there or be square! Koop je kaartje bij de balie en hopelijk zien we jullie daar!

REMINDER!
Mocht je interesse hebben in actief lidmaatschap, vanmiddag zijn de commissies waar nog plekken beschikbaar zijn op de Santé-balie. Dit betreft de kampcommissie, onderwijscommissie en de promotiecommissie. Loop gerust binnen om te kijken of er een commissie voor jou bij zit!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Gisteren hebben we weer de jaarlijkse bierloop gehad van MSV Santé: Dier zoekt bier met aansluitend de blokopeningsborrel: Beest op de bar bij onze stamkroeg Gabi’s Beer Bar. Bier, zweet en tranen hebben gevloeid, wij hebben een super avond gehad hopelijk jullie ook. Een hele fijne vakantie/vastelaovend gewenst, mocht je herkansingen hebben, veel succes! Wij zien jullie weer op 19 februari! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste sportieve studiegenootjes,

Op 9 april gaat het gebeuren. Derby-dag: Santé vs Pulse! In stadion de Geusselt, het stadion van voetbalclub MVV, zullen wij het tegen elkaar opnemen in een spannende pot voetbal. Om 18:00 zal de aftrap zijn, we voetballen tot 19:00. Na deze wedstrijd (die je natuurlijk niet kan missen) vindt de wedstrijd MVV-Dordrecht plaats. Voor maar €7,00 kun je ons en MVV komen aanmoedigen en voor €12,00 kun je er zelfs voor zorgen dat jou studievereniging wint, door zelf mee te voetballen! Een deel van de opbrengst zal gaan naar het goede doel Coach Maastricht, COACH staat voor Centre for Overweight Adolescent and Children's Healthcare. Dit centrum richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht.

Belangrijk!!
Voor deze wedstrijd zijn er 2 verschillende inschrijvingen:
1. Voor degene die eerst graag mee willen voetballen in de wedstrijd Santé vs. Pulse en daarna zullen aansluiten op de tribune om naar MVV-Dordrecht te kijken. Hiervoor betaal je €12 euro. Let op: er zijn 20 plekken in één team die gevuld gaat worden met Santé leden, en 20 plekken in één team die gevuld gaat worden met Pulse leden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
2. Voor degene die vanaf het begin onze teams willen supporten, en daarna de wedstrijd MVV-Dordrecht willen kijken. Hiervoor betaal je maar €7,00!
Dit is de link naar de online inschrijvingen. Deze openen op 19 februari om 10.30. pulse.clubit.nl/event/52

Wanneer je wilt shinen in het voetbalteam kan je je inschrijven op de balie van MSV Santé of MSV Pulse. Externen die mee willen naar de wedstrijden kunnen zich aanmelden via de link in het evenement! Als je niet in de gelegenheid bent om naar de balie te komen, kan dat natuurlijk ook.

Maandag 19 februari begint de kaartverkoop! Dan kun je jouw kaartje kopen bij de balie van Santé of Pulse.

Normaal gesproken is een kaartje voor MVV-Dordrecht €9, wanneer je dus via Santé of Pulse een kaartje koopt krijg je 2 euro korting! Omdat deze benefietwedstrijd gekoppeld is aan de goede doelen week vragen wij jullie om zoveel mogelijk mensen mee te nemen naar de wedstrijd, dit kunnen studenten zijn, maar ook vrienden van thuis, je sportclub of familie!

Dit is de link naar de online inschrijvingen. Deze openen op 19 februari om 10.30. pulse.clubit.nl/event/52

Wij hebben er nu al heel veel zin in en zijn alvast aan het trainen om zo een spectaculaire wedstrijd voor jullie neer te zetten. We hopen jullie allemaal te zien op 9 april!

Heel veel liefs,
MSV Santé en MSV Pulse
... See MoreSee Less

View on Facebook

De tweede oplage van de CheerS is binnen! Kom snel naar de balie om een exemplaar te bemachtigen. Wie weet vind je jezelf terug in de foto’s van het bootgala, kom je meer te weten over jouw Valentijn en mocht je je vervelen is er ook nog een invulverhaal voor vastelaovend! En als je dan toch op de balie bent vergeet je niet in te schrijven voor Dier zoekt bier & BOB: Beest op de bar ... See MoreSee Less

View on Facebook