Lustrum activiteitenmaand

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

< 2017 >
November
 • 09
  09.November.Donderdag

  19:00 -22:00
  09-11-17
 • 15
  15.November.Woensdag

  15:00 -18:00
  15-11-17

  Echte piraten vallen nooit tussen wal en schip, zij springen vrijwillig in de plomp! Er wordt een bijzonder uitdagend parcours klaargezet IN HET ZWEMBAD! Een klimtoren, een stormbaan, we gaan er een spetterend feest van maken. Wellicht dat voor de personen die het parcours het snelste afleggen nog een gouden beloning in het verschiet ligt. De dukaten zijn uit de schatkist gehaald om uit te reiken aan de snelste piraat. Om 14:30 mogen we naar binnen en om 15:00 begint het! Hopelijk tot dan!

 • 22
  22.November.Woensdag

  19:00 -21:00
  22-11-17

  Kom met ons eten tijdens het piratendiner! We gaan met z’n allen bunkeren alsof we het nog jaren op zee moeten overleven. Tijdens het piratendiner is ook de uitreiking van het moordspel, wat niemand natuurlijk wil missen. Wees er voor maar €16,50 bij.

 • 22
  22.November.Woensdag

  21:00 -23:59
  22-11-17

  Tijdens ons lustrum gaan we op kroegentocht! We struinen de zeven zeeën af op zoek naar rum, shots en andere versnaperingen. Ga mee op deze reis, klim aan boord van schip, sla de riemen uit en roep: Schip Ahoi! Om niet tussen wal en schip te geraken moet je je op tijd aanmelden bij de balie. De kosten bedragen €7,-!
  Behouden vaart!

 • 26
  26.November.Zondag

  16:00 -20:00
  26-11-17

👭👬Aanstaande donderdag (8 maart) vindt om 20:00 uur de jaarlijkse, en zeer geheime activiteit van MSV Santé plaats: de MannenVrouwen avond.

Dit belooft een avond vol verassingen en gezelligheid te worden, neem dus iedereen die je kent mee en hopelijk zien we je volgende week donderdag!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lijkt het jou leuk om in het XVIIe bestuur der MSV Santé te komen?

Als het antwoord op deze vraag bij jou ‘100%’, ‘twijfel’ of ‘ik wil er eerst nog meer over weten’ is, is het zeker slim om naar dit evenement te gaan! Hier kun je het huidige bestuur tijdens een gezellige avond het hemd van hun lijf vragen. Ook andere geïnteresseerden zullen aanwezig zijn, zodat jullie van elkaar te weten kunnen komen waarom jullie interesse hebben.

We hopen jullie bij Gabi te zien!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve mannen en vrouwen,

8 maart is het zover; de mannen- en vrouwenavond! Een avond waar je met geslachtsgenoten onder elkaar ongestoord over het andere geslacht kunt praten. Zonder risico's! Hou je eigenlijk wel van risico's? Dan komt het alsnog goed uit, want deze avond is traditioneel supergeheim. Superspannend en risicovol dus!

Denk jij als vrouw vaak "ik zie iedere dag weer vrouwen die ik nog nooit heb gezien"? Of als je een man bent; "studeren er überhaupt mannen gezondheidswetenschappen?". Dan is dit de ideale avond om die chicks of bro's beter te leren kennen.

Voor de vrouwen wordt het een avondje chicks before dicks. Een avond zonder haantjesgedrag of lachen om grappen die eigenlijk helemaal niet grappig zijn. Een avond waarbij je onder medevrouwen kunt praten over je ongesteldheid zonder rare gezichten. Kortom; een avond waar je je ei kwijtkunt. De ontmoetingsplaats en tijd zal later bekend worden.

Wat we wel mogen zeggen is dat de kosten voor de vrouwen €9,00 zijn. Schrijf je dus snel in en laat je verassen!

Liefs,

De Accie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het is weer tijd voor het tweede beursfeest van dit jaar: Santé op Safari! Laat de tijger, giraffe, olifant in je los, want niets is te gek! De cocktails staan al klaar, deurverkoop is €3,- en je krijgt een welkomsshot om de avond goed te beginnen!

Tot vanavond!! 🦁🐯🍹
... See MoreSee Less

View on Facebook