Lustrum activiteitenmaand

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

< 2017 >
September
  • 11
    11.September.Maandag

    21:00 -23:59
    11-09-17

    Santé viert 11 september haar vijftiende verjaardag. Om het lustrumjaar knallend te openen, wordt 11 september het Dies Natalis feest georganiseerd. Mis het niet!

Lieve GW'ers en (hopelijk) toekomstig actieve leden,
vanavond is de aller eerste Blok Openings Borrel van het academisch jaar en de afsluiter van de Santé Introductie Dagen! Ook de commissies zullen weer volop vertegenwoordigd zijn. Je laatste kans om nog vragen te stellen, dus grijp je kans en schrijf je vanavond nog in voor een commissie! Om 22:30 is er een gratis fust dus weer er snel bij!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Echte piraten zijn natuurlijk altijd op zoek naar de juiste koers. Ook jullie als lustrumpiraten zullen in november woeste wegen en zeeën begaan. Op 18 november vindt namelijk de liftwedstrijd plaats. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends zullen jullie erachter komen wiens kompas de juiste koers aangeeft. Voor deze liftwedstrijd kan je op de balie inschrijven en je twee favoriete landrotten opschrijven of je volledig door onze indeling laten verrassen (ben dus ook niet gevreesd om je alleen aan te melden voor deze reis). De kosten voor dit weekend bedragen €40. Wil je zeker zijn van een plek aan boord schrijf je dan deze week, uiterlijk vrijdag 15 september, in. Op dit moment is er plek voor 38 piraten. Mochten er voor 15 september meer inschrijvingen zijn, dan kunnen we dit nog uitbreiden. Daarna is het helaas vol=vol. Kom je dus snel inschrijven op de balie voor dit avontuur. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve allemaal,
11 september 2002 is MSV Santé officieel opgericht. Vanaf december 2001 waren onze oprichters al druk bezig met de voorbereidingen om dit mogelijk te maken. En vandaag delen wij met trots mede dat wij 15 jaar zijn geworden! Wij zijn JARIG en dit vieren we groots! Onze lustrumcommissie heeft een reeks van activiteiten georganiseerd om dit te vieren. Om up to date van de ontwikkelingen en activiteiten binnen het lustrum volg dan onze pagina: Lustrum III Santé over Zee.
Vanavond is de aftrap: Dies Natalis in D'n Hiemel, kom vandaag nog voor €3,50 je kaartje halen bij de balie!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve GW'ers,
Hopelijk hebben jullie een toffe zomer gehad en zijn jullie weer klaargestoomd voor het volgende jaar. Wij hebben een goede aftrap gehad tijdens de INKOM en het Santé Kamp! Nu is het weer tijd om in die boeken te duiken! Mocht je alweer toe zijn aan een break, als lid van Santé krijg je bij Gabi's Beer Bar 10% korting op een lekker biertje, wijntje of als nog even bij moet komen fris!
... See MoreSee Less

View on Facebook