Mannenavond

Helaas kon de mannenavond van 8 maart niet doorgaan vanwege te weinig inschrijvingen. Deze speciale avond is nu verplaatst naar donderdag 3 mei. Hou jij van gezelligheid, bier en produceer je meer testosteron dan de gemiddelde GW’er? Dan ben je van harte welkom! Dit is DE accieviteit om je mannelijke opleidingsgenoten beter te leren kennen. Wat we deze avond gaan doen blijft nog geheim. Deze accieviteit zal omstreeks 20:00 in de avond beginnen en de kosten zijn 8 euro. Je kunt je gewoon bij de Santé balie inschrijven. Verdere informatie volgt nog.

Related upcoming events

 • 03-07-20 19:30 - 03-07-20 23:00
  No additional details for this event.
 • 19-11-20 19:00 - 20-11-20 02:00

  Het is zo ver! De locatie mag onthuld worden. Het prachtige gala van dit jaar gaat plaatsvinden in de schitterende buitenplaats Vaeshartelt.

  Om de avond te verrijken met muziek hebben we de Red Band die ons komt vermaken met live muziek en DJ Zero die wat lekkere deuntjes zal verzorgen! Ook is er een fotograaf present die deze fantastische avond voor jou zal vastleggen.

  We hebben de luxe dat jullie gebruik kunnen maken van de touringcarservice (zowel heen- als terugreis). Van achterzijde Maastricht CS naar buitenplaats Vaeshartelt. Bij de aankoop van je kaartje schrijf je je in voor de desgewenste tijd om af te reizen naar deze geweldige locatie. Ingeschreven voor een bepaalde tijd, betekent dan ook dat je geacht wordt om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn op Maastricht CS.
  Nadat het feest om 02.00 uur eindigt, staan de touringcars weer paraat om jullie naar het station te vervoeren.

  Ook kunnen we aankondigen dat de kaartjes voor leden €23,- en voor niet-leden €25,- gaan kosten. Bij deze kaartjes zitten naast de entree en luxe vervoer, twee consumpties, een welkomstdrankje en lekkere hapjes inbegrepen.

  Begint het al te kriebelen? Dan kan je vanaf maandag 8 april jouw kaartje komen bemachtigen op de balie van Santé.

Blijf op de hoogte!

Ook het aankomende academisch jaar bieden wij de mogelijkheid om andere eerstejaars studenten te leren kennen. In verband met het coronavirus, zal dit mogelijk een andere invulling krijgen.

Misschien heb je ook nog andere vragen over studeren in Maastricht, op kamers wonen of de studievereniging MSV Santé.

Laat hier je contactgegevens achter & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Pin It on Pinterest