Baseball

Alweer de laatste activiteit van de SportCie staat op de planning: we gaan knallend het jaar uit met honkbal. Honkbal is een uitdagende sport met veel tactiek en bijzondere regels waarbij je zelfs mag stelen en slaan. Het wordt gespeeld met twee teams van 9 waarbij je om de beurt slag- en veldpartij speelt. Lekker afwisselend dus!

We krijgen op de avond uitleg van de honkbalvereniging HSCM, die wijd open staat om ons te ontvangen, zodat jullie de regels wat beter leren kennen. Vervolgens spelen we een wedstrijd.
Als dit nog geen reden genoeg is… het is ook je laatste kans om punten te verdienen voor sportman, sportvrouw of sportcommissie van het jaar! De prijsuitreiking hiervan zal ook op deze avond plaatsvinden.

Related upcoming events

 • 19-11-20 19:00 - 20-11-20 02:00

  Het is zo ver! De locatie mag onthuld worden. Het prachtige gala van dit jaar gaat plaatsvinden in de schitterende buitenplaats Vaeshartelt.

  Om de avond te verrijken met muziek hebben we de Red Band die ons komt vermaken met live muziek en DJ Zero die wat lekkere deuntjes zal verzorgen! Ook is er een fotograaf present die deze fantastische avond voor jou zal vastleggen.

  We hebben de luxe dat jullie gebruik kunnen maken van de touringcarservice (zowel heen- als terugreis). Van achterzijde Maastricht CS naar buitenplaats Vaeshartelt. Bij de aankoop van je kaartje schrijf je je in voor de desgewenste tijd om af te reizen naar deze geweldige locatie. Ingeschreven voor een bepaalde tijd, betekent dan ook dat je geacht wordt om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn op Maastricht CS.
  Nadat het feest om 02.00 uur eindigt, staan de touringcars weer paraat om jullie naar het station te vervoeren.

  Ook kunnen we aankondigen dat de kaartjes voor leden €23,- en voor niet-leden €25,- gaan kosten. Bij deze kaartjes zitten naast de entree en luxe vervoer, twee consumpties, een welkomstdrankje en lekkere hapjes inbegrepen.

  Begint het al te kriebelen? Dan kan je vanaf maandag 8 april jouw kaartje komen bemachtigen op de balie van Santé.

Blijf op de hoogte!

Ook het aankomende academisch jaar bieden wij de mogelijkheid om andere eerstejaars studenten te leren kennen. In verband met het coronavirus, zal dit mogelijk een andere invulling krijgen.

Misschien heb je ook nog andere vragen over studeren in Maastricht, op kamers wonen of de studievereniging MSV Santé.

Laat hier je contactgegevens achter & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Pin It on Pinterest