Actieve Leden Weekend (ALW)

Daar is ie dan, terug van weggeweest: Het Actieve Leden Weekend!

Dit jaar willen wij als bestuur zijnde weer een Actieve Leden Weekend organiseren als bedankje voor al jullie harde werk van dit jaar! Het belooft weer een epic & legendary weekend te worden, zoals alle eerdere ALW’s!
Veel verdere info kunnen we vooralsnog niet prijsgeven, alleen dat we genoeg aanmeldingen moeten verscharen om het überhaupt door te laten gaan!

Bij een aanbetaling van €20,- op de balie ben jij verzekert van een stekkie op onze locatie! Hoeveel het resterende bedrag gaat zijn, hangt af van het aantal inschrijvingen, met de kanttekening dat dit op kan lopen tot een MAXIMUM van een schappelijke €50,-! De kosten zijn all-in, dus incl. bed, bier en brood! Wie wil dat nou niet?

Wanneer wij uiterlijk 02-11 een aantal van 25 personen bereikt hebben zal het Actieve Leden Weekend doorgaan! Later inschrijven zou kunnen, maar wanneer je dit niet op tijd doet, loop je de kans dat het gehele weekend niet doorgaat! Dat zou natuurlijk zonde zijn, dus zorg dat jij en je gehele commissie zich z.s.m. inschrijven!

Oh ja, de eerste 58 personen zijn sowieso verzekert van een bed! OP=OP! Mochten er meer inschrijvingen zijn, dan wordt het luchtbedden werk, maar daar zal je tegen die tijd nog meer over horen!

Er bestaat een mogelijkheid tot huur van een Swapfiets, maar ook hierbij geldt dat dit vanaf een bepaald aantal gefaciliteerd kan worden. De kosten zullen hiervoor minimaal zijn, maar mocht je dus voor dit weekend een Swapfiets willen lenen/huren, dan kan je dit nu ook al aangeven! Hoe meer mensen deze optie willen, hoe groter de kans op meewerking van Swapfiets!

Echter, voor nu is het belangrijk om je allemaal in te schrijven en dit nú al legendarische weekend door te laten gaan! Want onthoud: BIJZIJN=MEEMAKEN!

Pin It on Pinterest