Aankomende evenementen

< 2018 >
November
 • 01
  01.November.Donderdag

  12:00 -14:00
  01-11-18
  Maastricht University Faculty of Health, Medicine and Life Sciences
  Universiteitsingel 5-60, 6229ER Maastricht

  Altijd al een keer goed op de foto willen staan als het gaat om een foto voor je LinkedIn profiel? Dit is je kans om een perfect plaatje van jezelf te laten maken door een ervaren fotografe. Je mag iets nets aantrekken (want ja het is geen facebook profielfoto) maar neem vooral een leuke lach mee, dan wordt er voor de rest gezorgd!

  Kom je inschrijven op de balie van MSV Santé voor slechts €1. Je kunt je hier in een van de (nog) beschikbare tijdsblokken van een kwartier inschrijven.

 • 01
  01.November.Donderdag

  22:00 -23:59
  01-11-18
  Gabi's Beer Bar
  Achter Het Vleeshuis 17, 6211GR Maastricht

  ‘Spoken bestaan niet, je hebt gewoon te veel gezopen’

  Geachte zuipende skeletten en lallende weerwolven, welkom op alweer de tweede BOB van het jaar! ‘De tweede Bob alweer, dat is even schrikken!’ Hoor ik U zeggen. Wat gaat die tijd inderdaad toch maar weer snel voorbij. Haal voor dit angstaanjagende zuipfestijn je meest afgrijselijke monsterkostuum uit de kast of trek je meest sletterige Draculapak aan! Vanavond mogen die verschrikkelijke grafkoppen tevoorschijn komen!

  Kom alweer het tweede blok inluiden samen met de FeestCie en blijf lang genoeg aan de bar hangen tot je vanzelf spoken gaat zien. Geen cursus pompoenen snijden, maar wel een gratis fust staan je te wachten op deze griezelborrel!

  Hopelijk blijf je lang genoeg in leven om deze borrel mee te maken!

Blijf op de hoogte!

Ook het aankomende academisch jaar bieden wij de mogelijkheid om andere eerstejaars studenten te leren kennen. In verband met het coronavirus, zal dit mogelijk een andere invulling krijgen.

Misschien heb je ook nog andere vragen over studeren in Maastricht, op kamers wonen of de studievereniging MSV Santé.

Laat hier je contactgegevens achter & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Pin It on Pinterest