Hoi! Ik ben Eline Walschots, een van de twee commissarissen intern van het negentiende bestuur van MSV Santé. In mijn functie houd je je vooral bezig met het reilen en zeilen binnen de commissies van MSV Santé. Je bent aanwezig bij zoveel mogelijk commissievergaderingen en je hebt veel contact met commissieleden, met name met de voorzitters. Hierdoor sta je midden in de vereniging en leer je veel mensen kennen. Ik ben de bestuursverantwoordelijke van de volgende commissies: de Cheerscommissie, de Familiedagcommissie, de Kampcommissie, de Mediacommissie, de Onderwijscommissie, de Sportcommissie en de Zeilcommissie.

Het leuke aan mijn functie vind ik dat je bezig bent met datgene wat MSV Santé zo leuk maakt: de leden! Ook leg je veel contacten en ben je betrokken bij veel verschillende commissies, ieder met hun eigen activiteiten en werkzaamheden.

Als je vragen hebt over mijn functie, een van mijn commissies of iets totaal anders, spreek me aan op een activiteit of op de balie, of stuur me een mailtje op onderstaand mailadres.

.

Contact: msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Pin It on Pinterest