Hoi allemaal! Ik ben Iris de Visser en ik kom uit het mooie Zuid-Holland. Dit jaar ben ik een van de twee commissarissen intern. Mijn functie is vooral toezicht houden binnen commissies en dit realiseer ik door zo veel mogelijk bij de vergaderingen van commissies aanwezig te zijn. Ik heb veel contact met de commissieleden en vooral de voorzitters. Hierdoor sta je midden in de vereniging en leer je veel mensen kennen. Ik ben de verantwoordelijke voor zes leuke commissies en een werkgroep: de Activiteitencommissie, Feestcommissie, Galacommissie, Promotiecommissie, Reiscommissie, Winterreiscommissie en de Alumniwerkgroep. Het allerleukste aan mijn functie vind ik de betrokkenheid bij de leden! Als je vragen hebt over mijn functie, een van mijn commissies of iets totaal anders, spreek me aan op een activiteit of op de balie, of stuur me een mailtje op onderstaand mailadres.

Contact: msvsante_intern@maastrichtuniversity.nl

Pin It on Pinterest