Het bestuur van MSV Santé staat aan het hoofd van de vereniging. Als bestuur sta je contact met mensen zowel binnen als buiten de vereniging en ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de vereniging.

.

Lees hier meer over de huidige bestuursleden en de functies!

.

Elk lid van Santé dat gezondheidswetenschappen studeert, kan solliciteren voor een plaats binnen het bestuur. De sollicitatieprocedure gaat begin maart van start, met het opsturen van een motivatiebrief en CV. Hierna wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en een groepssollicitatie met andere sollicitanten. Begin april wordt het kandidaatsbestuur bekend gemaakt. De kandidaatsbestuurperiode duurt acht weken en eindigt in juni als de bestuurswissel plaatsvind op de algemene leden vergadering (ALV). Hierna gaat het bestuursjaar van start!

Blijf op de hoogte!

Ook het aankomende academisch jaar bieden wij de mogelijkheid om andere eerstejaars studenten te leren kennen. In verband met het coronavirus, gaat het een andere invulling krijgen. Voor meer informatie over de vervangende activiteiten, klik hier.

Misschien heb je ook nog andere vragen over studeren in Maastricht, op kamers wonen of de studievereniging MSV Santé.

Laat hier je contactgegevens achter & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Pin It on Pinterest