Beste aankomende student,

Van maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus 2019 organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp. Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!

Santé is een studievereniging, het is dus géén ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten te leren kennen. Tijdens de INKOM maak je kennis met de stad Maastricht. Tijdens ons kamp ontmoet vervolgens je medestudenten van Gezondheidswetenschappen. Een goed begin van je studententijd dus! We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductiedag met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Vier dagen en drie nachten vol met activiteiten, feestjes en héél veel plezier!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het kamp via de link naar het inschrijfformulier. Deelname kost slechts €55,-. Nadat je het formulier hebt ingediend, dien je dit bedrag over te maken naar NL53 RABO 0158 4220 23 t.n.v. MSV Santé Maastricht met als omschrijving ‘Inschrijving kamp [volledige naam]’. Indien je een buitenlands rekeningnummer hebt, dien je ook een BIC-code te gebruiken deze is RABONL2U. Wanneer je inschrijving ontvangen is, krijg je een e-mail als bevestiging met daarin extra informatie, de paklijst met wat je mee moet nemen en vertrektijden.

Voor overige vragen kun je onderstaand contactformulier invullen.
Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs? Voeg ons dan ook toe op Facebook en zet jezelf op aanwezig bij ons Facebookevenement!

We zien ernaar uit je te ontmoeten op kamp!

De kampcommissie

Schrijf je nu in!

Feitjes kamp 2018:


  • Maximale Gezelligheid
  • 30 begeleiders
  • 121 deelnemers
  • 10 kampcommissieleden
  • 4 dagen lang leuke spellen, activiteiten & feesten!

Pin It on Pinterest