LET OP!!!!: Kamp 2020 gaat helaas niet door vanwege de Corona maatregelen. Hou de sociale media pagina’s van Santé in de gaten voor de laatste updates omtrent vervangende activiteiten.
Beste aankomende student
Van maandag 24 tot en met donderdag 27 augustus 2020 organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp. Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!
Santé is een studievereniging, het is dus géén ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten te leren kennen. Tijdens de INKOM maak je kennis met de stad Maastricht. Tijdens ons kamp ontmoet vervolgens je medestudenten van Gezondheidswetenschappen. Een goed begin van je studententijd dus! We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductiedag met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Vier dagen en drie nachten vol met activiteiten, feestjes en héél veel plezier!

Je kunt je binnenkort inschrijven voor het kamp, via deze site!
Voor overige vragen kun je onderstaand contactformulier invullen.
Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs? Voeg ons dan ook toe op Facebook en zet jezelf op aanwezig bij ons Facebookevenement!
We zien ernaar uit je te ontmoeten op kamp!
De kampcommissie

Hierboven is nog de foto van het afgelopen jaar!
Feitjes kamp 2020:

  • Maximale Gezelligheid
  • 30 begeleiders
  • 121 deelnemers
  • 10 kampcommissieleden
  • 4 dagen lang leuke spellen, activiteiten & feesten!

Pin It on Pinterest